Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 29 juni 2016

Kleurenkaartenteam: Rood en geel.

Vandaag is een mooie dag: Rolf en ik zijn 27 jaar getrouwd! Dat gaan we vanavond vieren door ergens lekker te gaan eten samen. Maar het is ook KKT-dag, ofwel kleurenkaartenteam-dag bij Martina. Dit keer koos Sientje voor de kleuren rood en geel. Deze 2 feiten combineerde ik door een kaartje te maken voor Rolf in de gevraagde kleuren. Niet echt makkelijk, maar toch gelukt en past prima bij mijn kadootje:  
Ik heb kaartjes besteld voor de voorstelling 'De nieuwe Madonna' van Anneke van Giersbergen. De E-tickets kleuren niet alleen mooi bij het kaartje, maar de voorstelling is ook nog met liedjes uit de jaren '80 én met één van Nederlandse beste zangeressen! Het duurt nog even voordat het zover is, maar het is het wachten vast waard! 
De papavers (zaaddozen) liggen erbij, omdat ik die destijds ook in mijn (alternatieve) bruidsboeket had verwerkt....
Meer creaties zien in deze rood met geel? Ga dan naar Martina's blog, daar vind je de linkjes. 
Challenge;
CAS(E) this Sketch! - CTS#178

23 opmerkingen:

Jantine zei

Gefeliciteerd met je 27ste huwelijksverjaardag! En een mooi kaartje om het te vieren! Leuk gedaan met die harten en je achtergrond vind ik ook mooi!
Groetjes
Jantine

Nancy zei

Hey Colien,

Gefeliciteerd met jullie speciale dag! Jouw kaart past er inderdaad heel mooi bij... Geniet nog van het concert en blijf zeker genieten van elkaar... Wij genieten dan weer van jouw mooie kaarten!

Liefs,
Nancy

Diny zei

Wat een prachtig kaartje voor deze mooie dag Colien.....van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag!
Groetjes Diny

Veerle zei

Gefeliciteerd met jullie huwelijksverjaardag Colien. Het was inderdaad geen gemakkelijke combi deze maand maar je hebt het er toch heel goed vanaf gebracht, heel mooi gedaan.
Groetjes, Veerle

Veerle zei

Gefeliciteerd met jullie huwelijksverjaardag Colien. Het was inderdaad geen gemakkelijke combi deze maand maar je hebt het er toch heel goed vanaf gebracht, heel mooi gedaan.
Groetjes, Veerle

Petra Raams zei

Gefeliciteerd! Dat is tegenwoordig een héle prestatie: al 27 jaar! Geniet van jullie avondje samen en je kaartje is geweldig toepasselijk. Komt mooi uit met de kleur rood, de kleur van de liefde! groetjes Petra

Rosina zei

Heel mooi kaartje heb je voor je mannetje gemaakt Colien...prachtig met die rode hartjes erop...heel romantisch...
en gefeliciteerd nog met jullie trouwdag...maak er maar een hele gezellige avond van saampjes...
liefs Rosina

martina's kaartjes zei

een dikke proficiat alvast ! mooi en leuk kaartje, een leuke achtergrond heb je zo gemaakt
fijn dat je er weer bij was !
ik wens je een fijne zomer,
tot de volgende
grtjs,martina
x

Creatiels zei

Dag Colien,
gefeliciteerd met jullie jubileum, geniet maar van het concert en natuurlijk ook van elkaar. Ik vind je kaart heel leuk, al die verschillende labeltjes als achtergrond, mooi resultaat;
Groetjes
Els

Ellen zei

Gefeliciteerd! Wat een geweldige foto van jullie als pas getrouwd stel. 27 jaar, wat een tijd! Gaaf kaartje heb je voor Rolf gemaakt en een superleuk cadeau ook. Je hebt vandaag de hele dag de tijd gehad om feest te vieren en nu nog gezellig uit eten samen. Heerlijk! Heel veel plezier samen vanavond én de komende 27 jaar!

Mariken zei

Wauw, 27 jaar, dat is echt lang zeg!! Dat merkte je gisteren al aan mijn reactie!! Jullie foto van destijds is echt enig, superleuk om te zien! Nog heel veel mooie jaren samen, en met jullie twee dames! Geniet van jullie uitje vanavond. En nu zou ik bijna je kaartje nog vergeten, dat ziet er hartstikke vrolijk uit!!

Marfien zei

Een hele vrolijke kaart voor deze prachtige mijlpaal, vier het leven Colien

Nicole Parmentier zei

Proficiat! 27 jaar wat mooi!!! En hoe leuk is die foto!!!!! o ja, en je kaartje natuurlijk, ook geweldig. Een blogpost om blij van te worden!

GerJanne zei

Ha Colien, van harte!! Al 27 jaar happy! En leuk, ook in het zwart getrouwd, ik ook. Peter in wit...Je kaart is top!! Lief met de hartjes! EN je cadeau is helemaal gaaf!
Maar eerst genieten van het eten....vier je vierdagen!
GerJanne

Ans S. zei

Prachtige kaart heb je voor Rolf gemaakt in de kleuren van het KKT.
Gefeliciteerd en nog heel veel jaren samen.

Groetjes Ans

Danielle zei

Gefeliciteerd, hoop dat jullie een leuke dag hebben gehad! Je kaartje is erg leuk, leuk cadeautje er ook bij, mooi dat je deze dagen in ere houdt!

Margreet zei

Proficiat met je 27e huwelijksdag...hoop dat je een leuke dag hebt gehad...je kaartje is wel heel toepasselijk en mooi geworden!
xxx Margreet

!neke zei

Gave kaart !!!!!
Nog gefeliciteerd !!!!
Ik ben ook op 29 juni getrouwd..... 25 jaar geleden !

Pia zei

Je hebt een hele mooie kaart gemaakt voor het KKT.
Ik was het gisteren helemaal vergeten en heb mijn kaart pas vandaag gepost.
Hoop dat je nog een kijkje kom nemen.
Groetjes,
Pia

Leigh Penner zei

Great take on the sketch!

Chrissy Larson zei

Love it!

Sarah zei

Wat een stralende foto van jullie 2!
Een mooi kaartje maakte je!
Veel geluk nog.

Nelleke zei

Dan kom ik wat later dan de bedoeling was, nu met mijn reactie op jou KKT. Gefeliciteerd met jullie trouwdag, en wat een mooie en vrolijke kaart voor jou Rolf. Groetjes, Nelleke