Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 1 juni 2016

Toppers!

Ja, ook vandaag weer chocolade-wikkels. Dit keer voor de supporters (lees -> TOPPERS) die mee zijn naar de Alpe. Afgelopen zaterdag vertrokken Gwenda & Leon al riching Frankrijk om Rolf en Ellen deze week aan te moedigen. Ze waren al een eerdere editie mee geweest en zagen er naar uit om nog een keertje te gaan. Verder zijn Onno (Rolf z'n broer) en Erik maandagochtend met Rolf en Ellen meegereden, voor hen beiden de eerste keer. 
Gistermiddag zijn ook John en zijn broer Mar in de auto gestapt. Dat is wel heel bijzonder, want John was degene die Rolf in 2011 heeft gevraagd of hij misschien aan Alpe d'HuZes mee zou willen doen. John's vrouw Agnes was dat jaar in januari overleden ten gevolge van acute leukemie, dus vandaar dit doel. Rolf zei ja, terwijl hij op dat moment nog niet eens een racefiets had, en is in 2012, nog geen jaar later, voor het eerst de Alpe op gefietst. Bovendien heeft hij er sindsdien een grote hobby aan over gehouden. Maar voor John zal het, net als voor veel mensen daar op die berg, heel emotioneel zijn....
Challenge;
Knutsels en Kadootjes - Bingo (Kadootjes, hout en blauw)


5 opmerkingen:

Ellen zei

Tony heeft een goeie aan jou ;) Heel terecht hoor, dat je de supporters van Rolf en Ellen ok in het zonnetje zet. En ook weer met hele gave wikkels. John ja, zal voor hem wel heel speciaal zijn om daar te zijn. Mooi dat hij mee is.

Durvina zei

Wat een leuke verpakking, leuk om een waardering weg te geven!

liefs, Durvina

Annigide zei

Wat mooi is het altijd dat mensen zich zo voor het goede doel inzetten. Lief van je om iedereen een hart onder de riem te steken met lekkere chocolade met een mooi wikkel. Ik heb even wat kaartjes gemist maar heb net even een rondje gemaakt. Je KKT-kaart en je petekind kaart zijn super geworden.
lieve groetjes Angelique

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat heb je dit mooi gemaakt Colien, echt een hart onder de riem steken, het is geweldig om te zien hoeveel kracht en saamhorigheid die beklimming teweeg brengt, zowel bij de fietsers als bij de supporters.. Bedankt voor het mee doen bij K&K. Groetjes Ingrid

Hermien zei

Wat een mooie wikkels heb je gemaakt met een mooi verhaal erachter. Geweldig dat er zoveel mensen zijn die dit ondernemen voor het goede doel. Bedankt voor je deelname bij K&K.

groetjes Hermien