zondag 15 januari 2017

Love & Adore.

Afgelopen woensdagochtend viel de nieuwe IDEE&post in de bus. Wat een leuk pakket weer, ik werd er echt blij van! Mooie papiertjes, stickers en Lawn Fawn die, glitter- en glanspapier, cardstock, tags en een flesje glitterdrops. Gave spulletjes, waar ik het liefst meteen mee aan de slag zou zijn gegaan. Dat stelde ik nog heel even uit tot vrijdagavond, toen maakte ik 4 kaartjes, waarvan ik er vandaag 2 laat zien.
Met de leuke sketch van MojoMonday kon ik wel uit de voeten en dankzij de vierkantjes met tekst en hart (gesneden uit het designpapier) waren de kaartjes vrij snel klaar. 
Vervolgens nog wat sequins, plaksteentjes en enamel dots geplakt. Tot slot nog wat kleine glimmers aangebracht met Nuvo glitter drops, leuk effect geeft dat!
Vorige week zaterdag ging de geplande workshop handlettering bij de Scrapheap niet door ivm de weersomstandigheden. Gelukkig is ie niet helemaal gecanceld, maar verzet.............naar vandaag! Dus ik ga vanmiddag een paar uurtjes creatief schrijven, zin in!
Challenge;
MojoMonday - Mojo479

7 opmerkingen:

  1. Leuke vrolijke kaarten! Ziet er mooi uit Liefs sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lek papier, lekker vrolijke en frisse combinatie. Oeh, gelukkig dat je in de herkansing mag. Heel veel plezier vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke kaarten met het nieuwe pakket. Ik hoop volgende week tijd te hebben, want wat kan dat kriebelen, hè? Veel plezier met de workshop. Resultaat zien we wel verschijnen...
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een ontzettend leuke kaartje heb je gemaakt Colien!
    Gaaf zeg zo'n verrassingspakketje, ik kan me voorstellen dat het bij het openen meteen gaat kriebelen.

    Groetjes

    Rimmie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie kaarten, de tweede is mijn favoriet.
    Groetjes, Chantal S

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Superleuke kaartjes mer een toffe schets. Heerlijk zo'n nieuw pakket. Echt iets om van te genieten. Was de workshop leuk?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zo te zien zat je lekker in de flow! Idd erg gave papiertjes, dat werkt altijd lekker inspirerend!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien