Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 24 maart 2017

A little late...in de lift.

 
Afgelopen zondag begon ik al met het maken van een kaartje voor de lopende Lift Challenge. Deze keer wilde ik es niet op de laatste nipper meedoen. Cornelie zocht deze mooie, transparante kaart uit, waarbij je sketch moest aanhouden:  
Ik had bedacht om de lift te combineren met de challenge bij Dutch Card Lovers: 'Oeps, te laat... Nou dat werd ie bijna, want bij de eerste pogingen (bloemen vast plakken met mod podge en daarna met tacky glue) ging het compleet mis. Er ontstonden mega vlekken op het mika nadat de boel was opgedroogd of na een dag vielen mijn bloemen spontaan naar beneden... ;(
Dus afgelopen woensdag opnieuw bloemen gestanst uit vellum en ze mbv een lamineer apparaat op hun plaats gekregen.Ik zag dat meer deelnemers die techniek hadden gebruikt en dat beviel me wel. Door het geheel in de lengte doormidden te snijden, ontstonden 2 kaartjes. Toch ben ik niet echt tevreden (over de foto van de 2e al helemaal niet...) en vind het ook niet zo'n succes. Gelukkig is er volgende week weer een nieuwe lift, haha.
Challenges;
Lift Challenge - #115
Dutch Card Lovers - #271 'Oeps, te laat...' verjaardagskaart.

16 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

Ze zien er nochtans heel mooi uit. Lijkt me niiet makkelijk om de vouw in te krijgen na het lamineren. Heel leuk effect zo!
fijne dag
Nancy

Danielle zei

Je kaartje is wel erg leuk geworden Colien!!

Annemarie en Merit zei

nou ondanks de verwoede pogingen zijn ze heel mooi geworden...ik vond het zo lastig
je hebt inderdaad de scherpe vouw prachtig ge...
en je slak (schattig is die) steelt de show...

fijne dag liefs Annemarie

Gaby Dierx zei

Zó leuk!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Monique zei

Ik vind ze wel mooi hoor! Ik waag me er niet eens aan. Super, dat je de uitdaging bent aangegaan.
Groetjes Monique

Margot zei

Hihihi dat mica doet wat met ons als kaartenmaaksters! Ik vind je kaart erg leuk! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers!

Nelly zei

Toch goed gelukt .................Ik heb net op tijd een foto gemaakt,daarna vielen de bloemen er spontaan 1 voor 1 af .

Fijn weekend Groetjes Nelly

GerJanne zei

Ha Colien,
hij is toch erg leuk!! De slak had ik ook eerst willen gebruiken (ligt hier nog nieuw te zijn). Wat raar dat die bloemen er af vallen zelfs met tacky glue. En je hebt maar bewezen dat je een echte doorzetter bent!
Groetjes,
GerJanne

Ellen zei

Zo veel werk en dan nog niet helemaal tevreden zijn, jammer. Maar ik vind het wel heel geslaagd, hoor! Dit is toch een hele bijzonder te laat kaart?

Ellen zei

bijzondere

Larissa zei

Ik vind hem echt superleuk!
Lijkt me inderdaad geen makkelijke uitdaging, maar je bent hem maar mooi aangegaan.
Tof gedaan!
Fijn weekend alvast.

!neke zei

Heel geslaagd !!!!!!!

Nicole Parmentier zei

Inderdaad best een lastig materiaal om mee te werken maar het resultaat heeft wel iets speciaals vind je niet? Je slakje is superschattig, ik vind het een zeer geslaagde lift!

Sarah zei

Het is je toch goed gelukt!! De tweede met dat guitige slakje vind ik leuk.
Het gaat al heel wat beter met mijn knie, zwelling bijna weg. Ik kan weer gewoon stappen, wel rustig en elke dag een beetje verder. Ik moet nog wel regelmatig met het been omhoog omdat het dan begint te knagen...zeker tegen de avond. Alles in een lager tempo en eigenlijk doet dat zo' n deugd ☺

Marjan Küppers zei

Heel erg leuk en slim gedaan met het lamineren! Jammer dat je ze niet linkte bij ons, of was je na zessen met deze post?

martina's kaartjes zei

Altijd erg leuk, dat mica, mooi
Grtjs Martina
X