Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 22 maart 2017

Knutseldag.


Zoals beloofd: vandaag het blogbericht waarin ik laat zien wat ik afgelopen zaterdag had voorbereid toen Nel, Larissa en Brigitte kwamen fröbelen. We zijn gestart met een 'peekaboo-card'. Het idee hiervoor kreeg ik via Ingrid en zij plaatste deze video met heel duidelijke en handige uitleg.
Ik maakte een voorbeeldkaartje en 3 zakjes met de benodigde materialen, zodat de dames meteen aan de slag konden. Alleen het vouwen en stempelen mochten ze zelf doen.
De kip uit de 'Hey chick' stempelset van Stampin'Up is zo grappig, vind je ook niet?!
Op de voorkant een rondje en binnenin een flinke tekststempel uit de 'Amazing birthday' set, hele gave en bruikbare stempels. En leuk om het in passende kleur af te drukken. Nog even een doodle-randje eromheen...
Daarna gingen de ladies een doosje maken. Het is de Create a box (nr 10) van CREAlies. Larissa en ik maakten em al eens bij Doe@ding en toen was ik verkocht, eh..heb ik de mal gekocht. 
Ook hier weer alle onderdelen in zakjes, zodat er meteen geplakt kon worden. De papiertjes zijn van Stampin'Up, de Botanical serie. De stempeltjes op het label (van het vogeltje en tekst) kocht ik ooit op een rommelmarkt. Aan de uiteinde van het lint kwamen houten kraaltjes.
De bloemen zijn gestanst in bijpassende designpapiertjes en in het hartje hebben ze een diamond gem van Marianne Design.
En tot slot dit kaartje gemaakt, waardoor de kleurmiddelen tevoorschijn kwamen :) 
'Mijn kip' is ingekleurd met Ecoline brushmarkers. Het vleugeltje heb ik voorzichtig losgesneden, waardoor de coctailprikker er mooi onder paste. Beetje Tacky glue eronder en klaar. Het rondje waarop de kip is gestempeld, is ingelegd. 
Het was een leuke dag, gezellig met appeltaart van Brigitte. En Nelly had voor ons allemaal een leuk kadoosje meegebracht. Zo worden we goed verwend, want vorige week verraste Larissa ons al met chocolade en een lief kaartje. Op naar de volgende knutseldate!!13 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

leuk om met vriendinnen samen aan de knutsel te gaan! Je had toffe projectjes voorbereid! Super!
nancy

martina's kaartjes zei

wat een productieve dag ! heel erg leuke resultaen allemaal !
grtjs,martina
x

Danielle zei

Wat leuk, zo'n knutseldag! En je had geweldige dingen voorbereid, erg leuke projectjes. Fijn dat wij zo ook nog een beetje mogen mee genieten, alleen jammer van die appeltaart ;-)

Sabine zei

Leuke dingen hebben jullie gemaakt, schattig doosje Liefs Sabine

Mariken zei

Zo, jullie zijn goed actief geweest, leuk allemaal!!

Annemarie en Merit zei

wat een productieve dag hebben jullie gehad, echt vanalles gemaakt leuk.
Die peekaboo card met die "Amerikaanse "TRUMP" kip"vind ik echt geweldig!!

fijne dag veel liefs Annemarie

Rosina zei

Wat ben je een geweldige gastvrouw geweest ...zoveel leuke creaties allemaal gemaakt en voorbereid voor je knutselvriendinnen...Jullie hebben een geweldige gezellige dag gehad volgens mij..

groetjes Rosina

GerJanne zei

Nou dat klinkt als een perfecte knutseldate! Wat leuk! EN de creaties zijn top! Alleen dat blauwe papier...waar komt dat vandaan? Larissa schreef dat jij dat had verteld en dat ze bijna wekelijks wel een auto wilde kopen? Of ben ik nu gek? Pakken ze auto's tegenwoordig in?
Het doosjes is helemaal leuk!
Groetjes,
GerJanne

Diny zei

Wat leuk allemaal Colien....jullie hebben een productieve middag gehad!
Groetjes Diny

Colien zei

Hihi, ik zal het 'geheim' verklappen: het is de binnenkant van de Interpolis enveloppen. En aangezien ik vorig jaar 2x een andere auto heb gekocht en nu weer (Yes, heb weer een 4-wheel!!) verzamel je zo heel veel leuke papiertjes. Alsof je niet genoeg koopt....pffff... ;-)

Ellen zei

Wat een productieve knutseldate! Maar zo te lezen had jij alles ook perfect voorbereid. Leuke kaartjes en doosje. Herken ik in het laatste kaartje nou de stippeninvloed van Nel ;-)

Sarah zei

Dat was vast gezellig. Je bereide leuke dingen voor. De kip met het vleugeltje en vlaggetje is tof bedacht.
Mijn ingekleurde kipjes zijn op kaartjes geraakt. Binnen kan ik al wat rond pikkelen, wel regelmatig weer rusten.

Nelly zei

Was super gezellig.....op naar de volgende knutseldate.

Groetjes Nelly