Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 12 maart 2017

Snelle serie...

Tijdens ons weekend weg in de voorjaarsvakantie had 1 bakje fröbelspulletjes bij. Er zaten voornamelijk handletting materialen in, maar ook een boekje van Action om kaartjes mee te maken, twee pakjes kaartjes (rechthoekig en vierkant), lijm en 3D-tape.
Met het boekje kun je 12 kaartjes maken en alles is al voorgestanst. Dus je hoeft het alleen maar uit te drukken en (verhoogd) op te plakken. 
Terwijl de rest van de familie zat/lag uit te buiken na ons heerlijke etentje bij de Argentijn, heb ik deze 6 kaartjes gemaakt. 
Handige kaartjes voor de voorraad in frisse kleurtjes met diverse teksten.
Verder niets toegevoegd, ook al zou je denken dat er misschien plaksteentjes op zitten... Maar nee, alleen papier.
In korte tijd waren deze kaartjes klaar en ik ben blij met het resultaat. Alles van Action, dus heel low-budget. En nog 6 kaartjes te gaan, die zitten nog in het boekje en dat gaat zeker een volgend weekendje mee. Het is me goed bevallen om niet zoveel mee te slepen en toch te kunnen hobbyen. 
Ik ga ff een rondje met de honden en dan lekker een stuk motorrijden, het is er weer voor, heerlijk! Fijne zondag!

9 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

Wat een leuke reeks ! grappige en lieve lentekaartjes werden het zo !
grtjs,martina
x

Nancy Soetaert zei

toffe kaartenreeks, kan je 6 keer iemand blij mee maken!

GerJanne zei

Ja dat is heel fijn, want als je weg bent kan het zo gaan kriebelen en als je dan niks bij je hebt, ga je kopen. Nu ben je lekker bezig geweest en voor bijna niets! Ze zijn leuk! Ik heb dit blokje/boekje niet gezien, maar wel erg vrolijk allemal.
GerJanne

!neke zei

Leuk , deze reeks !!!
Lekker toch bezig kunnen zijn !
Hoop dat je genoten hebt van het motorrijden !
Ik heb in de tuin gewerkt .....ook heerlijk !

Sarah zei

Lekker vrolijk! Leuk!

Ellen zei

Volgens mij superhandig om mee te nemen, zo'n fröbelboekje van de Action! De eerste zes kaarten zijn alvast hartstikke leuk. Jullie waren vast niet de enige motorrijders vandaag op de weg. Genoten?

Marijke zei

Dat zijn zeker super leuke kaartjes en ook handig om mee te nemen. ga maar eens kijken bij de action. Doe meestal niet zulke boekjes maar voor vakantie is dit wel erg makkelijk en toch lekker even bezig!
Was vandaag een heerlijke dag, lekker in de tuin bezig geweest, alles loopt al zo mooi uit! Groetjes Marijke.

Sabine zei

Het zijn leuke kaarten! Ik maak ze ook graag. Liefs Sabine

Nicole Parmentier zei

Wat een vrolijke kleurige kaartjes, handig zo een boekje tijdens je vakantie! Hier ook genoten van het 'hondenweer' vandaag!