Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 3 maart 2017

Hello & Thanks in de lift.Het is bijna traditie: op de laatste dag meedoen met de lopende Lift Challenge, hihi. Aangezien we afgelopen weekend gezellig met de familie weg waren en ik deze keer alleen maar wat handlettering spulletjes had meegenomen, was het er nog niet van gekomen om onderstaand kaartje van Chrissy Larson te liften:
Marjan koos em uit en het was weer echt een leuke uitdaging uitdaging. Stempeltjes van bloemetjes en blaadjes opgezocht. Ik heb ze ooit eens gekocht bij Action en ze lagen eigenlijk al in een doosje klaar om weg te geven aan de dagbesteding. Toch maar even uit de doos gevist, gestempeld en ingekleurd met Ecoline brush markers. Ook wat met een fineliner en zilveren Sharpie wat gedoodeld. De tekst is 3 x gestanst, zodat een mooi, verhoogd effect ontstaat. (Door het kleurverloop lijkt het op de foto dat de letters hol getrokken zijn, maar dat is niet zo, kijk maar op de 2e foto waar de kaart plat ligt) Tot slot nog wat kleine druppeltjes Nuvo drops en plaksteentjes aangebracht. 

Deze 'thanks-versie' maakte ik als eerste, het kaartje is voor mijn collega Petra. Afgelopen vrijdag verzorgde ik weer (de jaarslijkse) workshops Mixed Media tijdens de CKV (culturele) week. In de pauze ging ik meteen weg om bij het afscheid nav de pensionering van mijn vader te zijn. Petra heeft al mijn bakken vol spulletjes mee naar huis genomen, zodat ik vanuit het bedrijf direct door kon rijden naar de Kempervennen waar we het familieweekend doorbrachten. Als extra service kwam ze de materialen dinsdag ook nog eens bij me thuis bezorgen en staat alles weer netjes gesorteerd op mijn hobbykamer. Een bedank-kaartje is het minste wat ik kan doen, toch?!
Challenge;
Lift Challenge - #114

15 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

Ik zou die stempels nog niet weg doen als ik jou was, zie eens wat een mooie (lift)kaart je ermee maakte. Zou zonde zijn om daar niet vaker iets mee te doen.;-)
Fijne dag
Nancy

Sabine zei

Wat een mooie kaarten heb je gemaakt! Ik vind het heel gaaf gelift en ik zou de stempels ook houden als ik jou was Liefs Sabine

Marijke zei

Een mooie variant op de liftkaart. Erg mooi gedaan. Groetjes Marijke.

Annemarie en Merit zei

wat heb jij een mooie kaart gemaakt Colien, die stempels kun je wel zuinig op zijn...zo zie je maar soms komt het toch weer van pas.
Ik heb ook op de laatste nipper nog mee gedaan....poepoe....dat was me wat, maar hij is geplaats.

fijn weekend liefs Annemarie

Ellen zei

Prachtig is ie jouw laatste nippertje lift voor Petra! Heerlijk hè, dat we zulke geweldige collega's hebben?! En wat goed dat je de bloemenstempels nog niet weggegeven had. Die kwamen nu wel heel goed van pas.

martina's kaartjes zei

ach, ooooooit komen de stempels van pas die je kocht... je ziet maar ! gewoon even laten 'rusten' en dan... knallen ! een mooie kaart
grtjs,martina
x

Marjan Küppers zei

ik vind het weer een geweldige lift en heeeeel goed gedaan, Colien! Maakt niet uit die laatste dag, je bent op tijd :) En deze stempels waren er dus perfect voor. Dank je wel voor het trouwe meedoen!

Cornelie zei

Ja, een trouwe deelneemster ben je zeker. Super leuk Colien! En je lift ook, echt mooi gedaan hoor! Nou Thanks daarvoor! Groetjes!

Larissa zei

Wauw Colien, supermooi!
Ik zou die stempeltjes toch maar niet weggeven.
Fijn weekend!

!neke zei

Helemaal mooi !!!!

Ik vond de lc deze keer niet makkelijk ....
maar ik zie nu zoveel leuks langs komen.....

groeten Ineke

Rosina zei

2 schitterende liftkaartjes Colien...heel mooi die bloemenstempels en je collega zal het vast wel waarderen zo een mooie bedankkaart te krijgen...
Ik heb er inmiddels 5 gemaakt met als voorbeeld deze liftkaart en allemaal een beetje anders...

groetjes en een fijn weekend
Rosina

Francisca zei

De lift kaartjes zijn kei leuk geworden .
Groetjes,
Francisca

GerJanne zei

Ja, verdraaid, die stempels heb ik ook! Niet aan gedacht. Had me wel wat moeite bespaar denk ik...... Je kaartjes zijn erg leuk. Mooie kleuren ook en ontzettend aardig van je collega zeg! Zeker leuk een kaartje als dank.
GerJanne

Annigide zei

Twee prachtige liftkaartjes en die collega heeft haar kaartje dik verdiend. Je reminderkaartje voor de kleurenchallenge is heel erg leuk, lekker vrolijk.
lieve groetjes Angelique

Nicole Parmentier zei

Leuk zijn ze, vooral de doodle-details vind ik gaaf. En die Petra is een top-collega, die verdiend zeker een kaartje!