Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 14 maart 2017

Hoera.

Op school = werk zijn we gisteren gestart met de projectweek voor leerjaar 2. Het thema is IK HOU VAN HOLLAND en alle lessen staan in het teken van dat onderwerp. Als projectleider zit het rood-wit-blauw blijkbaar vast in mijn hoofd, want ik 'moest' even aan de slag in die kleurtjes. Zodoende ontstond dit kaartje van een kussend stelletje.
En dit kaartje maakte ik voor een collega. Ze opende gisteren het project met bijna 200 leelringen in de aula én dat op haar verjaardag. Zij zorgde voor een toepasselijke traktatie en ik voor dit kaartje en een zakje bloemzaadjes: Maartse viooltjes ;)
Challenge;
CAS(E) this Sketch!  - CTS#212

12 opmerkingen:

Evy G zei

Ik woon dan wel niet in Nederland, toch vind ik dit altijd een leuke kleurencombi. Je kaartjes zijn erg mooi geworden en ze zal vast blij zijn geweest met jouw cadeautje!

Nancy Soetaert zei

Leuke kaarten. Veel succes met de projectweek!
Nancy

Sabine zei

Leuke vrolijke kaarten! Succes met de projectweek Liefs Sabine

Annemarie en Merit zei

gaaf kaartje, leuk dat Holland project, kun je wel mee uit de voeten.Gelijk heb je Colien , dat je niet in de tuin maar op de motor bent gekropen, heerlijk rondje doen met dit weer!!
fijne dag liefs annemarie

Larissa zei

Gave kaartjes! Helemaal in 'onze' kleurtjes!
Veel succes met de projectweek, zal wel een drukke maar leuke week voor je zijn.

Rimmie zei

Lekker strak en krachtig van kleur! Mooi!

Groetjes

Rimmie

Ellen zei

Volgens mij moet jij deze week zelfs dromen in het rood-wit-blauw ;-) Altijd spannend, zo'n projectweek. Morgen mag ik ook mee gaan doen. Komst vast goed, gezien al jullie voorbereiding. Toffe, stoere kaartjes zijn het, leuk!

Marjan Küppers zei

Leuke leuk! Dat kussende stelletje is voor mij een soort jeugdsentiment, keek er altijd naar in een etalage in de Passage in Den Haag als ik bij mijn oma logeerde. Succes met de projectweek!

!neke zei

Helemaal top !!!!!

Jen Mitchell zei

Great cards! I love the red, white, and blue plaid. Thanks for playing along with us at CAS(E) This Sketch!

GerJanne zei

Hahahaha, ja dat wist ik hoor Colien, dat jij ook graag met sketches werkt. Deze heb je heel leuk geïnterpreteerd. Kom je morgen even kijken bij mij, dan heb ik deze op het programma staan ;-) Hoe is het weer mogelijk.....
GerJanne

Chrissy Larson zei

Love the plaid and the kissing couple! So cute!