Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 26 maart 2017

XXX-jes.

Het ging even mis met Blogger, dit bericht stond voor vanochtend ingepland, maar helaas. Toen we daarstraks thuiskwamen van een dagje/nachtje Vaals bleek het bericht nog niet gepubliceerd. Bij dezen dan toch... (Ach, vrijdag was ik vergeten m'n kaartjes te linken bij de Lift Challenge en DCL.... pfff... lekker slim...NOT)
Het bovenstaande kaartje is voor een collega. Zij wordt morgen geopereerd en ik wilde haar even sterkte wensen. Papiertjes uit het 'Dandy Retro' blok van Action en een vilten vogeltje van de bloemengroothandel.
En deze kwam er vrolijk achteraan. Eentje voor een verhuizing/nieuw huis. Het houten huisje kocht ik (volgens mij) ooit bij Zeeman, maar matcht prima bij de papiertjes. Al komen de kleurtjes niet zo mooi over als ze in het echie zijn...
foto van Colien Duister.
Inmiddels zit het weekend er bijna op, we hebben genoten. Rolf ging gisteren samen met een vriend trainen in Zuid Limburg en ik ben meegegaan. Gistermiddag heerlijk in de zon gewandeld met de honden en 's avonds lekker pannenkoeken wezen eten met z'n vijven. Nog een nachtje daar gebleven en vanmorgen rustig aan weer naar huis. Daar was het vanmiddag ook goed toeven met de honden in de polder en in de achtertuin, echt lente!
Challenge;
Mojo Monday - MOJO489

6 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

leuke kaartjes en het was inderdaad zalig weer om buiten te zijn! Wij werkten mee aan de Ineco-beach-cleanactie, ondertussen lekker uitwaaien op het strand...
groetjes
nancy

Ellen zei

Das boffen, een weekendje weg en dan zulk mooi weer! Je krijgt wat je verdient, toch ;-) Je kaartjes zijn echt leuk, vooral die met het vogeltje.

Margo zei

Wat een leuke kaarten Colien ! Dat is een goed idee om meteen een tweede te maken ! Lief dat je je collega even laat weten dat je aan haar denkt !
Het was inderdaad zalig weer vandaag ! Heerlijk de lente ! Ik denk dat iedereen er zo op heeft gewacht !!!

Annemarie en Merit zei

wat een lieve kaartjes!!!
heerlijk he zo'n weekend dat kunnen we wel een poosje volhouden.
fijne dag liefs Annemarie

Marjan Küppers zei

Mooie kaartjes, deze twee! Heerlijk die lentefoto's van jou en je hondjes in de mooie omgeving.

Nicole Parmentier zei

Geen straf zo een weekend! Heerlijk buiten met de honden en je kaartjes zijn ook al zo lentefris, super!!