dinsdag 18 april 2017

Birthday boy & girl.

Een tijdje geleden kocht ik de stempel- en die-set 'Custom Tee' van Stampin'Up. Helaas was het er nog niet van gekomen om er iets mee te doen. Gisteren vond ik er tijd voor en maakte ik deze 2 simpele kaartjes. 
De set is heel veelzijdig, er zitten maar liefst 35 stempeltjes bij, waarmee je allerlei combinaties kan maken. Ik koos voor een jongens- en een damesshirt. Gezien de tekst mochten er op de jongens kaart sterretjes bij en het bloemetje bij de girly-versie is ook één van de stempeltjes. Waarschijnlijk zul je nog wel vaker kaartjes tegenkomen op mijn blog met spulletjes uit deze set.
Zo meteen start de werkweek weer en moeten we heel wat zaken in de komende 4 dagen gaan proppen. Tja,... even doorzetten en daarna....vakantie!
Challenge;
Paper Play Sketches - Sketch 40

10 opmerkingen:

  1. Hele leuke kaarten! Mooi gemaakt en leuk met die tshirts Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke setjes zijn dat!! Erg leuk gemaakt. Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze zijn niet simpel, maar juist erg sterk !!!
    Heel mooi !
    Werk ze nog even en dan vakantie.....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat zijn de beste aankopen, van die sets waar je eindeloos mee kunt combineren! Deze twee kaartjes zien er hartstikke leuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ze zijn erg leuk en vrolijk ! Wel tof die T-shirtjes ! Toch wel een leuke set duidelijk ... zou ik hem op de (laaaaaange) verlanglijst zetten ... Succes met je drukke week ! Nog even volhouden !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie vrolijke t-shirtjes! Past bij iedere leeftijd in mijn ogen 😉 Ik heb er vandaag mijn eerste werkdag op zitten na twee weken vakantie. Het was ff wennen...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel leuke kaartjes! Mooie set heb je gekocht! Leuk die sterretjes bij de jongens versie en de stempeltekst.
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk dat je een jongens en meiden versie hebt gemaakt. Het stempeltje is ook perfect voor tienerkaartjes, niet te zoet en niet te serieus. Gaaf gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien