Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 14 juni 2017

Thanks!

Het blijft leuk om mensen te verrassen met een (h)eerlijke Tony Chocolonely. Vooral met een leuk wikkel eromheen. Dat deed ik de afgelopen dagen, drie mensen waren blij met zo'n bedankje. Hier zie je er eentje van, de andere tweee heb ik weggegeven, voordat ik er een foto van gemaakt had. Maar die waren vrijwel gelijk aan deze (ook met kip-stempeltje van Boekenvoordeel), alleen een ander papiertje en ipv enamel dots erop had ik er een suède lintje om geknoopt. Heel leuk, geloof me! ;-)
Gisteren heb ik, samen met 2 collega's, de cursus Mindset afgerond in Ede. Tijdens een muzikaal tussendoortje kregen we de slappe lach, wat hebben we een lol gehad!
Vandaag is mijn 'vrije'dag en die is gevuld met vrijwilligerswerk: voorbereidingen treffen voor de Feestweek Veen en Dagkamp. Maar er staat ook een bezoekje gepland aan de schoonheidsspecialiste, heerlijk! En ik probeer even bij mijn mentorklas te gaan kijken, alle eerstejaars leerlingen lopen vandaag de mini-Roparun.
Challenge;
CAS(E) this Sketch! - CTS225


6 opmerkingen:

Ellen zei

Ziet er gaaf uit, deze gepimpte Tony. Gezellig kippetje :-) Al is het dan jouw vrije dag, je hebt best een druk programma. Gelukkig ook even echt tijd voor jezelf ingepland vandaag, heerlijk.

Leigh Penner zei

Very fun take on the sketch!

Nicole Parmentier zei

Oeh lekker Tony's, altijd een goed cadeau, vooral als hij er zo leuk uitziet!

Renate zei

Dit is niet alleen een super leuk, maar ook nog eens een super lekker bedankje.
Kei leuk gemaakt.

-xies- Renate.

Joke de Wit zei

Mooi gemaakt Colien.gr.Joke

Rosina zei

Heel mooi deze bedank Tony ...heel leuk gedaan Colien...daar zal de ontvangster vast heel blij mee zijn...jammie jammie...
veel plezier met je bezigheden!!!

groetjes Rosina