Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 7 januari 2019

4 Season Challenge #16: IJskristallen.

Het is de eerste maandag van het jaar, dat betekent een nieuwe uitdaging op het 4 Season Challenge blog. We zitten in het winterseizoen en in januari willen Nelly en ik graag ijskristallen op je kaartje zien. Die zijn er in allerlei soorten en maten, dus leef je uit! 
Op mijn voorbeeldkaartjes heb ik plaatjes van Penny Black gebruikt. Ik vond ze bij het sorteren van mijn kerstspullen, waarschijnlijk zaten ze al een jaar of 8 (!) in een envelop. Hoog tijd om er iets mee te doen en nu mogen de egeltjes eindelijk shinen op winterse kaartjes.
Ook het achtergrondpapier (een scrapvel van een mij onbekend merk) en de ijskristal-stikkers kwam ik tegen in de bak. Bij elk een leuk tekstje gestempeld en een touwtje geknoopt en in no-time 3 kaartjes klaar...
Doen jullie mee met onze challenge? Dat kan t/m vrijdag 1 februari. De zondag daarna, 3 februari, maken we de uitslag bekend. We zien jullie creaties graag tegemoet!
De eerste werkweek van het nieuwe jaar gaat beginnen. Meteen een volle week, want op mijn vrije woensdag heb ik een training op school = werk van 14.30 - 20.00 uur. Verder ga ik met leerlingen en de collega's uit de vakgroep bloemwerk maken voor het regionale sportgala voor a.s. vrijdag. En donderdagavond ga ik met Rolf zijn kerstcadeau verzilveren.... 
Challenges;
Animal Friends Challenge - Egel
The Paper Players - Crazy about critters

ScrapPlezier - Inspiratiefoto

10 opmerkingen:

Dreja zei

Ganz zauberhaft. Der Igel ist so süß.
Danke für deine Teilnahme bei den Animal Friends.
LG Dreja

Mariken zei

Prachtige kaart, met die mooie ijskristallen! Ja zeg, deze week weer de volle mep! Rustig door blijven ademen...

Wanda Cullen zei

Adorable critter birthday card! So glad you were able to play along with us at Paper Players!

Hermien zei

Prachtig kaartje Colien, en als je dan toch bezig bent maak je er maar 3!

Groetjes Hermien

Ellen zei

Leuke kaartjes, Colien! Die egeltjes van Penny Black blijven gaaf. Succes met de eerste, drukke werkweek. Jij hebt weer veel op het programma staan :-)

Sarah zei

Ze zijn super leuk! Ik ga proberen mee te doen! X

Su Mohr zei

This hedgehog is absolutely adorable!I love how you pulled everything together with his winter background.Thanks for playing along at Paper Players!

Astrid Zwaan zei

Wauw wat een mooie kaarten, de kleur is tegek net als het egeltje, bedankt voor het meespelen namens het team van Scrapplezier.

Bastelkueken`s Kreative Welt aus Alsdorf zei

deine Igelkarte ist zauberhaft.
Danke für deine Teilnahme bei Animal Friends
LG Anja

BastelparadiesAppen zei

OMG, deine Karte ist sooo entzückend. Vielen Dank für die Teilnahme an der Animal Friends Challenge. LG Karina