Pagina's

Totaal aantal pageviews

zaterdag 5 januari 2019

When life hands you....

Op de Facebook pagina  'Be Challenged' van Krea 'Teja' - hobbystudio is de lopende challenge een leuke vouwkaart. Ik maakte mijn versie in de kleurtjes van Color Throwdown en gebruikte er papiertjes van de Action voor.
De stempels en de mal van het potje komen uit een IDEE&post pakket. Vind de tekstjes nog steeds heel treffend als het iemand (even) niet meezit...
Het is niet helemaal geworden, zoals ik wilde, maar vooruit.
De vakantie zit er bijna op. Vanmorgen al wat dingetjes voorbereid voor de lessen van a.s. maandag. Maar eerst nog lekker weekend. Vandaag of morgen de kerstspullen toch maar opruimen, vind het altijd zo gezellig staan. Als alles weg is, lijkt het zo kaal, maar ook weer lekker fris en opgeruimd....
Challenges;
Be Challenged - Uitdaging december/januari
Color Throwdown - ctd524

7 opmerkingen:

Daphne zei

Wat een gezellige kaart maakte je.
Ik ben ook al flink aan het opruimen, heerlijk vind ik dat!

Marijke zei

Wat een leuk kaartje en wat leuk met die citroenen en limoenen!Erg mooi gedaan! Groetjes Marijke.

Mariken zei

Wat leuk en fris is dit! Dat is vrolijk, met al die grijze luchten buiten! En ja, de vakantie is bijna voorbij...weer veel te snel hè!?
Geniet nog ff van de zondag! Xx

GerJanne zei

Hoi Colien,
dit model staat ook nog op mijn lijstje voor januari. Erg leuk! Deze I&P heb ik niet. De tekst is erg leuk! Matthijs kreeg hem van Hermien op ene kaart, heel toepasselijk!
Geniet nog van de vrije zondag! En ja, klopt. In net begin heel kaal, maar ook wel weer lekker!

!neke zei

Helemaal leuk !

Hermien zei

Mooi kaartje, een leuke tekst met prachtige passend DP.

Groetjes Hermien

Nicole Parmentier zei

Wat een leuk fris kaartje! Ik heb deze kit ook en het tekstje is inderdaad heel bruikbaar voor iemand met een tegenslag. Mijn kerstboom is al opgeruimd maar de kerstkaarten laat ik nog even hangen, veel te leuk!