Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 11 januari 2019

Happy birthday, Lieke

Gisteren was Lieke jarig en vanavond mogen we naar haar feestje. Natuurlijk gaat er een zelfgemaakt kaartje mee. Het is gemaakt met allemaal Marianne Design materialen. Omdat het 's morgens nog donker is als ik naar school = werk ga en als ik thuis kom er niet genoeg licht meer is om een foto te maken, heb ik deze gisteren op school gemaakt. In het bloemschiklokaal en er was toevallig een mooie Lisianthus-bloem in de buurt ;) Omdat het op de rvs-tafel lastig fotograferen is, zie je op de achtergrond 2 simpele A4-tjes. Roeien met de riemen die je hebt, haha. 
Gisteren enorm genoten bij de theatershow 'Incheken' van Anneke. Wat ben ik dol op haar stem! En ze zong 'Somewhere', echt één van mijn favoriete liedjes, heerlijk! 
Challenge;
Sketch Saturday - #545

7 opmerkingen:

Mariken zei

Heel tof kaartje voor Lieke (nu naam goed haha) en een mooie achtergrond met bloem! Lekker, zo’n avondje genieten, dat werkt zo heerlijk na! Bijna weekend...jippie!

Nancy Soetaert zei

toffe verjaardagskaart!
Fijn weekend Colien!
Nancy

Lindsay Dickason zei

Lovely card! Handmade cards for friends are so special. The cacti are so cute and colorful! Thank you so much for sharing your wonderful card and participating in the Sketch Saturday Challenge #545. Have a wonderful day!

Annemarie en Merit zei

Wat een vrolijk verjaardagskaartje, leuk gemaakt Colien! Fijn weekend!

Groetjes, Merit en Annemarie

Ellen zei

Anneke van Giersbergen? Gaaf! Hoorde van de week een interview met haar op de radio, echt interessant. Je kaartje is mooi met al de cactusjes. Hoe toepasselijk dat je er een foto van hebt gemaakt in het bloemschiklokaal. Goed weekend!

GerJanne zei

Leuke kaart voor Lieke! Die cactusjes heb ik nu ook. Binnenkort maar eens mee aan het experimenteren.

Hermien zei

Ze zijn zo leuk die cactusjes, ze staan mooi op je kaart.

Groetjes Hermien