dinsdag 5 maart 2019

Plantenrekje.

Al anderhalve week geleden kwamen de nieuwe malletjes van Marianne Design binnen. Ik had ze in pre-order staan en kon bijna niet wachten dat ze bezorgd zouden worden. Helaas ontbrak het aan tijd om ermee aan de slag te gaan, maar gisteren is het gelukt. Ik ben begonnen met het decoratie-trappetje en de plantjes die ontworpen zijn door Marleen. Hartstikke leuke malletjes en helemaal in mijn straatje.
Dit kaartje gaat naar nicht Debbie die haar 37e verjaardag viert. Ik heb de sets van Marleen gecombineerd met de cactussen, zo krijg je een mooie variatie aan planten en potjes. De lampion hoort bij de Box Card, maar past er ook leuk bij...
Er ligt nog genoeg aan plantjes en potjes klaar. Ik heb een voorraadje gestanst, zodat ik makkelijk een volgend kaartje kan gaan maken. 
Challenge;
CAS(E) this Sketch! - CTS#311

15 opmerkingen:

  1. Superleuk, Colien. En ik snap helemaal dat deze mallen in jouw straatje zijn, je had ze zelf kunnen ontwerpen :-)
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke kaart met deze mal.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heey Colien,

    het is een supergaaf kaartje geworden. Heel mooi de witte kaart met die stenen muur op de achtergrond. De lampionnen passen er inderdaad goed bij.

    groetjes Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die zijn wel heeeeel erg leuk! Wat heb je er een prachtige kaart meegemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jaaa super Colien, heel mooi vind ik deze kaart! mijn moeder heeft de stansjes ook en heb er pas een kaartje mee gemaakt. Binnenkort op mijn blog! Maar nu door jouw kaart alweer nieuwe ideeën. Mammmm.. mag ik ze weer een keertje lenen? hihi :) Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk!! Ik krijg gewoon spontaan zin om plantjes te gaan kopen en IRL dit tafereeltje na te maken. Erg leuk gedaan, ja echt jouw ding hè met al die stansjes. Ga zo door, benieuwd naar je volgende kaartjes, groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuk kaartje! Super die plantjes en dan dat rekje! Helemaal leuk! Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Soms heb je dat hè, dan kun je niet wachten tot het er is en dan geen tijd whaha. Ik vind de stans ook super en ook het trapje in huis, maar niet zo veel tijd, ga toch een beginnetje maken straks! Je kaartje is hartstikke leuk Colien!
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ja, helemaal top voor jouw bloemen en planten hart, wat een mooie mal! En wat een gave kaart, het bijna een schilderijtje!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oooh heerlijk hè, je verheugen op je nieuwe spullen en ze dan binnen krijgen! Heb net m’n kamer opgeruimd, heerlijk os dat! Je kaartje is top, echt gaaf! Geniet je lekker van de vakantie? Lekker hè?? Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. O, dit zijn inderdaad hele leuke stansjes. Je hebt er een toffe kaart mee gemaakt!
    Groetjes, Nele

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Gave kaart, heel mooi gedaan met de nieuwe stansjes, je zou de standaard zo in je huis zetten.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Prachtig! Helemaal iets voor jou!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Oh wat gaaf zijn deze! Je kaartje is echt super!! Ben vorige week naar Intratuin geweest en heb vijf nieuwe planten gekocht, mijn kamer ziet er dus ook een beetje zo uit nu... Nu maar hopen dat dat zo blijft. (Mijn vingers zijn niet zo groen als die van jou geloof ik...)

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien