Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 3 juni 2019

4 Season Challenge #21: Kleurenbingo.

Vandaag start een nieuwe challenge op het 4 Season blog. Deze maand hebben we een kleurenbingo. De bedoeling is dat je horizontaal, vertikaal of diagonaal een rijtje kiest en alleen die drie gekozen kleurtjes op je kaart gebruikt. Je kunt je keuze maken in dit schema:


Roze
Geel


Blauw


Lila
Wit


Paars


Zwart
Rood


Oranje
Voor mijn voorbeeldkaartje koos ik voor een diagonaal rijtje: zwart - wit - blauw.
De kaart is voor de Margriet, zij mocht gisteren haar 50e verjaardag vieren. Ik maakte het met de nieuwe letterbord-stans van Karin Joan. Vind em superleuk en de lettertjes zijn ook heel handig voor ander kaarten en projectjes.


Rolf en Berry zijn vannacht om 03.00 uur vertrokken richting Alpe d'Huez. Daar hebben ze een appartement bovenop de berg, met nog 2 mannen zullen verblijven. Eén van hen is ook deelnemer, de andere een huidig kankerpatiënt die dankzij onderzoek medicatie heeft die 5 jaar nog niet bestond voor het soort kanker dat hij heeft. Daarom is het zo nodig om dit doel te blijven steunen: voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Natuurlijk heb ik ook iets voor alle 4 iets gefröbeld, de JIJ-stans kwam daarbij goed van pas! Ik zal blij zijn als ze vanmiddag, na een rit van ongeveer 15 uur, veilig zijn aangekomen....

5 opmerkingen:

Gerlinde Grevelink zei

Schitterende kaarten Carolien!!
Tof gedaan!
Groetjes Gerlinde

Marjan Küppers zei

Supertoffe kaarten, Colien! Fijn dat ze veilig op hun bestemming zijn aangekomen!

Marfien zei

Leuke serie kaartjes en geen een dezelfde, knap!
Dacht je vandaag in de krant te zien, maar het was de kindermatinee en de senioren met Frans Bauwer in de basiliek

Sarah zei

Weer een leuke opdracht. Wat vloog maand mei voorbij. Ik had nog twee kaartjes met repeat stamping...
Je jij kaartjes zijn tof. X

Margriet Tournier zei

Wat een supergave kaart mocht ik van je ontvangen Colien. Nogmaals dank. Ik ga de stanzen denk ik ook maar bestellen. (-;

En ook de kaarten voor de mannen zijn erg gaaf. Toppers zijn het, stuk voor stuk. En daarmee bedoel ik de kaarten en zeker óók de mannen!

Groetjes,
Margriet