Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 12 juni 2019

JIJ bent een topper!

Afgelopen weekend was de Roparun en 7 van onze collega's deden mee met deze estafetteloop. Zij maken deel uit van Team De Buitenbeentjes en we hebben ze vanuit thuis het hele weekend gevolgd. Ook zijn Rolf en ik nog even bij een rustplaats langs geweest om ze nog wat aan te moedigen. 
Het is een hele prestatie om van Hamburg naar Rotterdam te lopen. Maar ook voor de begeleidende fietsers, navigators cateraars en fysio's i het een top klus! Het ging dit jaar snel: ze liepen steeds voor op schema en zijn ook wat vroeger dan gepland gefinisht.
Gisteren zijn de collega's in het zonnetje gezet op school = werk en ik had weer de eer om iets leuks te maken. Tof om 2 hobby's te combineren: bloemschikken en kaartjes maken gaan goed samen! 
Voor de kaartjes heb ik Karin Joan's letterbord- en JIJ-stans gebruikt Natuurlijk alles in de kleurtjes van de Roparun. Voor de buitenste randjes van het letterbord heb ik stippeltjes papier uit een blok van de Action gebruikt. De rondjes met Roparun-logo en het jaartal heb ik geprint. Het was lekker weer afgelopen maandag, vooral windstil, dus ik kon lekker aan de tuintafel gaan zitten fröbelen...
Ik heb de kaartjes met touw rond de fles geknoopt en tot slot nog een houten knijper toegevoegd. Het zag er gezellig uit met al die bloemetjes en kaartjes op de tuintafel.
En zo zitten Alpe d'HuZes en de Roparun er weer op voor dit jaar. Ik ga me maar eens op een volgend evenement richten: Samenloop voor hoop. Die is eind deze maand en is ook voor het KWF. Alles in de strijd tegen kanker!


16 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

wow, dat ziet er weer allemaal toppie uit ! heel erg leuk en een heel fijn gebaar !
grtjs,martina
x

Monique zei

Wat heb jij toch mooie hobby's Colien. Het ziet er allemaal prachtig uit.
Jouw passiebloem van vorig jaar zit weer helemaal in het blad en er zitten de wereld knoppen in. Daar kan ik zo van genieten!
Fijne dag, Monique

Daphne zei

Wat een gezelligheid bij jou op tafel.
He zou het bijna zelf houden, hihi.
Persoonlijke kaartjes, ik hou daarvan.

femke zei

Heey Colien,

dat zijn supergave kaartjes geworden. De JIJ stans past goed bij het letterbord.

groetjes Femke

Annemarie en Merit zei

WOW wat ziet dat er leuk uit!!
En inderdaad je hebt twee geweldige hobby's!!
Wat ben je toch een creatieve duizendpoot...

liefs Annemarie en Merit

Eri Kumeling zei

Wow, geweldig leuk! Jij bent ook een topper om je collega's zo in het zonnetje te zetten na hun prestatie!
Groetjes, Eri

Scraptastisch zei

Wat een KANJERS!!! Maar jij ook want wat zien je kadoos er super uit Colien deze zonnetjes werden vast erg gewaardeerd en wat een gave combi van deze twee stansen!
xx Gerie

Ellen zei

Wat een geweldige kaartjes heb je gemaakt voor de Andelse Buitenbeentjes! Dat letterbord is wel zo gaaf. En dan ook nog van die mooie boeketjes erbij. Ze weten wel aan wie ze dit vragen ;-) Echt super xxx

Hobby Hoogland zei

Wat een prestatie doe het niet na , knap hoor je kaartjes met het bosje bloemen vielen vast wel in de smaak , staat in ieder geval heel fleurig.
groetjes Marjan.

Ela zei

Super leuk deze felicitatie kaartjes voor geweldige prestaties! Groetjes Ela

Hermien zei

Super Colien dat jij ze in de bloemetjes mag zetten, dat is aan jou goed uitbesteed! En dan nu op naar de samenloop vorige jaar was dat hier in Weert, samen met mijn zus 's avonds de lichtjesceremonie bijgewoond indrukwekkend als die wenszakken met een lichtje. Op zondag met de kinderen de kinderloop gedaan want klein en groot komen in actie. Onderstaande tekst vind ik mooi en heel toepassselijk:

Voor wie strijdt, voor wie de strijd won, voor wie kan leven, en voor wie streed maar zich gewonnen moest geven. Samen lopen om bij kanker stil te staan. Om te herdenken om te hopen dat we kanker eens voorgoed verslaan.

Groetjes Hermien

Gerlinde zei

Wat een toppers!!
Hele gave kaartjes heb je voor de lopers gemaakt!
Groetjes Gerlinde

Marjan Küppers zei

Goh, echt heel erg gaaf deze kaartjes, super gedaan Colien! Een mooi bedankje voor deze kanjers.

Nicole Parmentier zei

Wat zijn ze leuk deze kaartjes en samen met de bloemen een perfect cadeau voor deze toppers!

Sarah zei

Heel mooi geheel. Ook jij bent een topper!
Ik kijk al uit naar de komst van mijn letterbord!

GerJanne zei

ZO belangrijk dit soort acties. En wat is er al veel bereikt! Vandaag mijn volleybalvriendin met positief nieuws: na 3 kuren waren de tumoren met 1/3 geslonken. Dat soort dingen worden mogelijk door acties...Je hebt geweldige kaarten gemaakt! Echt super! Het bord is zo gaaf!
Annebeth was cateraar bij de Roparun. Collega's van haar school liepen van Almelo naar Rotterdam.