Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 11 juni 2019

Have a hoppy birthday.

Bij Do-Al(l) Kreatives hebben ze deze keer een lift challenge. Hartstikke leuk, want het gaat om een kaartje van Elke en die zijn tof. Bovendien heb ik de label dat zij gebruikt heeft, ik kocht em bij haar toen ik vorig jaar in Antwerpen een workshop in haar atelier volgde. 
Binnenin nogmaals het label, 1 x hetzelfde als op de voorkant en 1 x in wit met de tekst. Die past mooi bij het kikkertje, het zijn stempels van Lawn Fawn.

Volgend jaar gaan er een aantal dingen veranderen op school = werk. We gaan o.a. gedeeltelijk projectmatig werken. Met 3 docenten op een groep van 60 leerlingen die individueel onderzoeken gaan werken, dus niet met boeken gaan werken. Dat lijkt me ontzettend leuk en uitdagend, dus had ik gereageerd om daarmee aan de slag te gaan. Vandaag ga ik met een aantal collega's op een school in Nijmegen kijken waar ze al een tijdje met dit systeem werken. 
Challenge;
Papercraft Challenges - #38, For men and boys
Do-Al(l) Kreatives - Liftkaart

10 opmerkingen:

GerJanne zei

Superleuk Colien! Je kaart is heel gaaf en ik vind het tof dat je mee doet bij DAK. Het heeft blijkbaar ook wat tijd nodig. Je bent de eerste volgens mij.....

Nancy Soetaert zei

Toffe lift. Ik heb die workshop gevolgd bij Elke.
Lijkt me een serieuze uitdaging om anders te gaan werken op school, wel maar met een klein team?
Fijne dag
Nancy

Sarah zei

Super leuk! De mijne moet nog op de foto. X

Marjan Küppers zei

Superkaartje, erg tof met dat label en het kikkertje!

Nicole Parmentier zei

Wat leuk dit kaartje met het verstopte tekstje! En gaaf dat jullie meedoen met deze onderwijsvernieuwingen, lijkt me inderdaad erg interessant en motiverend!

Blankina zei

Lekkere strakke kaart super lo. Mooi! Succes met alles op school, groetjes Blankina

Alex zei

Beautiful card. Like the colours you used.
Thanks for playing along with us at our present challenge at Do-Al(l) Kreatives and good luck. Hope you will join us next month again.
Please keep in mind that you have to be a follower in order to win the prize. When you already following us everything is fine.

Crafty greetings
Alex

*DT + Admin* Do-Al(l) Kreatives{#30 – Liftcard}
*DT* Kreativ-Tanten Challenge{#30 – Voyages}
*DT* Craft Rocket Challenges {Summer is coming}
Alex' Kreative Seite

Jonnece zei

Fabulous card, I love your colour choices. The green really pops. Thanks for joining us at ‘Do-Al(l) Creatives’. I look forward to see more of your creations. Jonnece DT

Wies zei

Mooie uitwerking van de liftchallenge bij Do-Al(l)Kreatives. Leuke kikkerstempel, past mooi bij de fris groene kleur van de label en de strook erachter. Leuk dat je meedoet met de challenge. Veel succes en hopelijk zien we je weer bij de volgende challenge.
Groetjes, Wies ( DT Do-Al(l) Kreatives)

Doris Klein zei

What a fun creation! Love the cute image and the colours. Great job..

Thanks for playing along with our Do-Al(l) Kreatives Challenge and good luck!

Hugs and please come back soon!
Doris
Kleido’s BastelStüble
*Owner* Do-Al(l) Kreatives