Pagina's

Totaal aantal pageviews

zaterdag 29 juni 2019

Sarah daagt Colien uit #2.

Vandaag  is de tweede keer dat Sarah me uitdaagt om iets te doen met de verschillende afdrukjes die ze me een hele tijd geleden opstuurde. Dit keer waren de huisjes van Lawn Fawn aan de beurt. 
Sarah had een leuk model kaart gezien met de huisjes en stuurde me een linkje hoe het te maken. Het is een simpele versie geworden, want ik moest het gisteren 'nog even tussendoor' maken. Na de activiteitendag met de leerlingen kleurde ik de huisjes etc. in, toen ging ik spulletjes klaarzetten voor de workshop die ik gisteren (samen met een collega) verzorgde voor 'de eregasten' (kankerpatiënten) bij de Samenloop voor Hoop Altena.
Daarna naar huis, snel alle afdrukjes knippen en plakken, kaart op de foto en weer terug naar de samenloop voor de workshop...
Het blogberichtje stond leeg ingepland, het is nu 29 juni, 00:56 uur (!) en ik moet echt naar bed! Straks om 10.00 uur ga ik weer een workshop verzorgen voor de eregasten, dan gaan we 'Dikke Dames' schilderen. Vanmiddag treedt Rolf op met de band en vanavond gaan we lekker samen uit eten, want we vieren dat we vandaag 30 jaar getrouwd zijn :)
Ik hoop dat ik tussendoor nog tijd heb om bij Sarah te kijken wat zij gemaakt heeft, hihi.

12 opmerkingen:

femke zei

Heey Colien,

het is een superleuke verhuiskaart geworden!!! De felicitaties met jullie 30 jarig huwelijk en succes met de workshop geven.

groetjes Femke

Sarah zei

Proficiat Colien met jullie 30 jaar Huwelijk!
En proficiat, dat je tussendoor toch nog het kaartje maakte! Hij is kei leuk. Heel fris van kleur. Een half uur later dan jouw was ik dus ook nog aan mijn bericht bezig. Nachtraven zijn we! Succes vandaag! X

Marfien zei

Leuke uitdaging, je hebt er een vrolijk kaartje van gemaakt, Gefeliciteerd met jullie huwelijksdag, wens dat je die nog vaak mag vieren

Creaellenknutselsite zei

een leuke verhuiskaart heb je gemaakt leuke uitdaging
groetjes ellen

bolletjelucky.blogspot.com zei

Je hebt er ook een hele leuke frisse kaart van gemaakt (tussen alle drukke bezigheden door) Colien. Wat mooi dat jullie "de eregasten" zo verwennen. Gefeliciteerd met jullie 30-jarig huwelijk, nog vele mooie jaren en alvast smakelijk eten ;p
Lieve groetjes Miranda

Daphne zei

Wat een drukte, maar wel veel leuke dingen zo te lezen.
Leuke kaart maakte je...... even tussendoor😉.
Gefeliciteerd met jullie trouwdag en fijn weekend.

GerJanne zei

Nou, wat en drukte!! En dan toch nog zo'n enig kaartje fabriceren! Ik vind hem tof!! Hoe ging het dikke dames schilderen? En lekker gegeten? Van harte gefelciteerd met jullie 30 jaar! Jullie gaan zeker ook voor de 60, 70??

Gerlinde zei

Ik vind het een supermodel en het heeft een supertof effect met de huisjes zo!
Gefeliciteerd met jullie trouwdag!!
Groetjes Gerlinde

Marjan Küppers zei

Van harte gefeliciteerd! En wat een gaaf en vrolijk kaartje!

Nota Bene zei

Ik was net ook bij Sarah en het is zo leuk om te zien wat jullie met hetzelfde materiaal gemaakt hebben. Gefeliciteerd nog met je 30 jaar huwelijk!
Groetjes, Nele

Nicole Parmentier zei

30 jaar! Proficiat!! En je kaartje is super, niet te zien dat je het 'even' tussendoor gemaakt hebt. Ik ga ook even bij Sarah kijken!

Margot zei

Superleuk!