Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 9 juli 2019

Afscheid van collega's.

Vorige week vrijdag namen we afscheid van een aantal collega's. Voor hen maakte ik wikkels om Tony Chocolonely repen, blijft een leuk kleinigheidje om cadeau te doen. Deze was voor Marie-Claire, zoals je ziet. Zij werkte als grote steun en toeverlaat op het zorgkantoor. Maar haar oud-werkgever heeft haar weggekaapt, goed voor haar, maar jammer voor ons!
En ook Jeroen gaat ons verlaten, omdat hij elders een baan heeft. We zullen hem gaan missen als roostermaker. Met het organiseren van de projecten had ik best veel met hem te maken en zat ik regelmatig met hem achter zijn bureau...
Ook Norbert gaat voor een nieuwe uitdaging. Hij werkte al jaren op onze school en deed het onderhoud in onze grote schooltuin en in de kas. Zijn droom was om ooit zelf voor de klas te staan en een paar jaar geleden is hij met de Pabo gestart. Met ingang van volgend schooljaar werkt hij op een basisschool.
Ook Peter zien we volgend jaar niet meer terug op school. Hij koos er zelf voor om met vervroegd pensioen te gaan. Groot gelijk, genieten van zijn vrije tijd. Maar ook hem zullen we missen: hij gaf plantenteelt en heeft heel veel kennis. Ook was hij nauw betrokken bij de planten in de schooltuin, die wij bij bloemschikken gebruiken. Gelukkig gaan we hem nog wel ontmoeten bij brouwerij D'n Hopper, want via deze reep hebben wij als 'Groenwijzer' collega's hem uitgenodigd voor een etentje met een lekker biertje.
Ik ga zo even naar school = werk, wie weet zie ik hem nog wel even in de schooltuin ;)

6 opmerkingen:

 1. Je ( ex ) collega's boffen maar met zo'n creatieve dame! Prachtige afscheids presentjes Colien! Groetjes Blankina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie wikkels voor de afscheidnemende collega's! Heel feestelijk, ondanks de droeve aanleiding.
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zijn veel plekjes, die weer ingevuld moeten worden!
  Je wikkels zijn super leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke cadeautjes zo voor je ex-collega's. En ze mooi persoonlijk! Bij ons dit jaar voor het eerst geen vertrekkende collega's. Dat is een echt unicum!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jhee wat een leegloop zo aan het einde van het jaar. Dat gaat op een school natuurlijk allemaal tegelijk. Ze zullen die lieve creatieve collega die altijd van die lekker Tony's weggaf vast missen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldig leuke opgepimpte Tony Chocolonele's Colien, en die zijn heel lekker...wel jammer dat je zoveel collega's jullie school gaan verlaten...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien