Pagina's

Totaal aantal pageviews

zaterdag 27 juli 2019

Geslaagd.

Afgelopen maandag zagen jullie mijn kaartje voor onze jarige schoonzus L.A. met een plaatje uit een knipvel van Yvon's art. Vandaag een kaartje uit een ander knipvel van Yvon voor haar dochter Debbie, onze nicht die eindelijk geslaagd is. Na ongeveer 20 jaar heeft ze eindelijk haar diploma's in the pocket. Bijna anderhalf jaar zat ze elk vrij moment in de boeken, met als resultaat haar zuurverdiende diploma's Financieel Assistent en Praktijkdiploma Boekhouden niveau 4. Dan heb je zeker een kaartje verdiend! 

Ondertussen hebben we het goed naar ons zin in Twente. Al 2 ochtenden vroeg opgestaan om voor de warmte uit al met de honden te wandelen. Daarna gefietst: Rolf op de mountainbike, ik op zijn racefiets. Dat was weer even wennen, voor mij dan, Rolf die maakt zo'n 11.000 km per jaar, dus die heeft geen last van een zere kont, haha. Helaas werd ik 2 keer gestoken door een wesp die in m'n shirt vloog. Resultaat: 2 flinke, rode bulten. Beide middagen lekker gelezen, we hebben veel schaduw van de bomen rond ons vakantiehuis, dus dat was goed te doen. Eergisteren gingen we uit eten, gisteren heb ik een frisse salade gemaakt. Nog geen idee wat we vandaag gaan doen, wat het ook wordt: we doen het rustig aan, want het is nog steeds warm hier.

5 opmerkingen:

 1. Leuke kaart! Jullie genieten er ook van! Wij zijn weer thuis. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuke kaart voor de geslaagde nicht. En heerlijke vakantie, zo te lezen! (ondanks ongemakken als warmte, zadelpijn en insectenbeten...)
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart maakte je voor je nicht.
  Geniet nog lekker van jullie vakantie!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat verdient zeker een kaartje! En handig zo'n plaatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een heel geslaagd kaartje! En een geslaagde vakantie zo te lezen. Goede combinatie van actie en ontspanning. Het wordt nu iets minder warm de komende dagen maar dat is ook wel weer lekker.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien