Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 22 juli 2019

Reminder Wielen op het 4 Season Challenge blog.

Zoals ik gisteren al zei: Door de Dagkamp-week loop ik een weekje achter met mijn berichtjes. Deze kaart had ik vorige week al willen plaatsen als reminder voor de lopende challenge op het 4 Season Challenge blog. Daar willen we graag wielen zien. Dit kaartje maakte ik voor mijn schoonzus L.A. (zo schrijf ik het altijd, ze heet 'gewoon' Ella) voor en met wie we gisteren een feestje hadden. Een leuke verrassing voor haar, nadat ze met haar man Onno (broer van Rolf), kinderen en kleinkinderen was wezen lunchen, wachtten wij haar op in een feestelijk versierde tuin. Dat had ze niet verwacht en het werd een leuke party. Het plaatje in het midden komt uit een knipvel van Yvon's Art en kocht ik speciaal voor de jarige: Ella is geboren in Amsterdam.
Challenge;
Crazy 4 Challenges - C4C493

6 opmerkingen:

 1. Goh, echt toegespitst op de jarige, erg mooi vind ik deze kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoogste tijd om weer eens een rondje te bloggen...het komt er zo weinig van, zelfs in de vakantie. Hartstikke leuk kaartje heb je gemaakt voor Ella! En die verrassing voor haar, echt feest. Dagkamp was een succes he, ik heb de foto’s gezien. Keigezellig, wat zullen de kids genoten hebben! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, echt weer wat voor jou om L A te schrijven...En je kaart ziet er echt zo persoonlijk uit. Zal ze mooi gevonden hebben. En goed vertrokken?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk persoonlijk kaartje voor je zus en dan ook nog een surprise-tuin-feestje! Wat zal ze zich jarig hebben gevoeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prachtig persoonlijk kaartje.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een onwijs toffe kaart! Hier zal je schoons vast erg blij mee zijn geweest!
  Groetjes Gerlinde

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien