vrijdag 5 juli 2019

What's up? in de lift.

Op de valreep doe ik mee met de Lift Challenge. Het gestempelde rondje lag al klaar, maar door de laatste drukke week op school kwam het er niet van om er iets mee te doen. Vanochtend was ik op school = werk en vanmiddag nog een uitvaart van een veel te jonge lieve, dappere vrouw... dus even bijkomen, maar nu toch mijn liftkaartje. Gestempeld met Stapin'Up inkt en SU-bloemetjes uit de Fresh Fruit-set en een tekstje (met wit embossingpoeder en de heattool) van Create a Smile. Om het af te maken de Stabilo fineliners erbij gepakt en wat details aangebracht, geeft net wat diepte. Klik op de foto, dan snap je wat ik bedoel.
Nu op naar het feestje van neef Bart, hij heeft zijn MBO-diploma binnen!
Challenge;
Lift Challenge - Liftkaart #141

9 opmerkingen:

 1. Prachtig kaartje! En wat een heftige week, druk, en een uitvaart...dat is genoeg! Nu vakantie, heerlijk! Geniet, samen met Rolf en je twee lieverds! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie lift!! Fijn dat je meedoet, Colien. Nou inderdaad...drukte, vreugde en verdriet allemaal in korte tijd.
  Jij hebt vakantie nu, heerlijk! Fijne vakantie dus en geniet van de vrijheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaart! Mij is het niet gelukt en ik vond het nog zo'n leuke opdracht. Werkje van de kamer wat onderschat...
  Ik wens je een super deugddoende vakantie na deze zware week voor jou. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo dat is een dag met uitersten zeg! Sjonge. En is je vakantie nu begonnen? Mooie kleuren heb je gebruikt voor de lift! Leuk ook met de bloemen en wat cirkels. Leuk weer om te onthouden vind ik....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een onwijs gave kaart Colien!!Schitterende lieftkaart!
  Groetjes Gerlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooie lift Colien! Leuke kleurtjes, lekker fris kaartje. Je hebt zo te lezen een heftige week achter de rug, maar nu vakantie! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou heftig genoeg, afscheid nemen van zo'n jong persoon!
  Drukte in deze tijd, ik denk dat we er allemaal mee te maken hebben. heerlijk om zo vakantie te hebben!
  Je kaartje zag ik natuurlijk al op FB, maar wilde wel even bij je langskomen om een reactie achter te laten! Je kleuren keuze vind ik tof, lekker zonnig en de bloemenstempels zelf vind ik ook tof, lekker speels. Nice zoals ik al zei! Dank je wel voor het meedoen en geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk zonnig kaartje! Ik zie dat het maskeren bij jou wel goed gegaan is. Wat verdrietig een begrafenis van een jong persoon zo in je laatste schoolweek. Nu even bijkomen en genieten van je verdiende vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien