maandag 2 december 2019

Dé cadeaumaand op het 4 Season Challenge Blog.

Vandaag gaat de laatste challenge van dit jaar van start op het 4 Season Challenge Blog. December staat wel bekend als dé cadeau maand. Met Sinterklaas en Kerst en wie weet ook nog wat verjaardagen.... Daar hebben we een leuke challenge aan gekoppeld: "Cadeautjes op je kaart". Je mag alle technieken gebruiken,  als we maar één of meerdere cadeautjes terug kunnen vinden op je creatie.
Voor mijn voorbeeldkaartje heb ik flink uitgepakt (of juist niet, de pakjes zitten nog dicht, haha) met heel veel cadeautjes van byMarleen. Tekstje van MFT erbij en klaar...
Kijk voor meer info en inspiratie op het 4SC-blog. 
Challenges;
Color Throwdown - ctd#571

7 opmerkingen:

 1. Een super feestelijk kaartje geworden, heel leuk gedaan! Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke kaart met al die vrolijk pakjes...

  liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezellige stapel cadeau's op dit kaartje! Leuke kleurtjes ook. Doet me eraan herinneren dat ik nog inpakpapier moest gaan halen.. snel op de fiets naar de Hema dus... Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This is just such fun! Love the colors and your take on the sketch. I added your link to our blog now that the maintenance seems to be done. So glad you joined us this week at FMS!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wow! I love your choice of colours and layout of those fabulous presents! Thanks for joining us at FMS this week!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo, jij dacht ook, kadootjes zijn kadootjes, daar kun je er nooit genoeg van hebben😉
  Vrolijke, leuke kaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien