zondag 22 december 2019

Fijne kerstvakantie.

Voor de leerlingen in de mentorklas heb ik dit jaar geen kerstkaartjes, maar pillow-boxjes gemaakt. Verschillende papiertjes opgezocht en met de CR1386 mal van Marianne Design 21 boxjes gestanst. 
In de boxjes heb ik 2 kerstkransjes en een kerstwensje met een knijpertje gestopt. Daarna het doosje dichtgeknoopt met een vleesstouw en er een grote kerstbel aan vast gemaakt. 
Afbeelding kan het volgende bevatten: eten en binnen
Het klas-ontbijt met Sinterkerst-cadeautjes was erg gezellig en relaxt. Iedereen had leuke cadeautjes gekregen en tussendoor werd er lekker gegeten, gedronken en gesnoept. Heerlijke combi's, zoals je ziet: cola met chips en druiven ;) Aan het einde verzamelden we alle (meegebrachte) levensmiddelen die nog over waren en hadden we een krat vol voor de voedselbank. 
Afbeelding kan het volgende bevatten: 5 mensen, lachende mensen, staande mensen
Van alle klassen werden de vele kratten verzameld en die werden door een aantal collega's naar de voedselbank in Waalwijk gebracht. Daar werd dat enorm gewaardeerd en we zijn dan ook erg trots op onze leerlingen! Zo konden we met een goed gevoel de kerstvakantie in.

6 opmerkingen:

 1. Een lief kadootje maakte je!!
  Ziet er weer leuk uit, met dat belletje.
  Fijn dat je nu met een gerust hart aan de vakantie kan beginnen, volgens mij kun je wel wat rust gebruiken.
  Geniet ervan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi Colien! Volgens mij heb jij meer uren in een dag! Weer zo productief.
  Geniet nu maar van je vakantie! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je verwend die leerlingen van jou maar goed! Ziet er erg leuk en lekker uit! Fijne kerstvakantie gewenst! Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat tof dat je voor iedereen een pillowbox maakte en het feestje ziet er erg gezellig uit ! Wat een top initiatief om voedsel in te zamelen dat jullie dan ook nog lokaal gedoneerd hebben, echt heel mooi en helemaal passend in de kerstgedachte.
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuke kadoosjes heb je voor je leerlingen gemaakt! En wat een top idee dat jullie de 'restjes' naar de voedselbank hebben gebracht. Bewust maken van onze overvloed. Kan niet vroeg genoeg beginnen! geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke traktaties voor je mentorklas! En wat goed dat er weer ingezameld is voor de voedselbank. In deze dagen echt een onwijs goed doel. Voor jou en Rolf hele gezellige dagen en geniet van de vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien