dinsdag 17 december 2019

Guusje jarig.

Afgelopen zondag was er weer een jarige in de mentorklas Guusje mocht 14 kaarsjes uitblazen. Vorig jaar had ik een teckel-kaartje voor haar, nu mag Eline's wasbeer om het hoekje kijken. Het tekstje is van CraftEmotions, ik kreeg het stansje van GerJanne tijdens het Knutsels en Kadootjes-weekend, superlief! En morgen zie je het nog een keertje, zo'n mooi formaatje. 
De laatste dagen vóór de kerstvakantie, vandaag nog wat voorbereidingen voor het gala van klas 4. De dames en 1 heer gaan een feestelijk frame maken voor de fotohoek, de etalage mooi inrichten, versieringen maken voor op de kluisjes en bij de entree. Leuk om te doen, beetje hectisch, maar komt vast goed ;)
Challenges;
Sketch 'N Scrap - Card Sketch #159

10 opmerkingen:

 1. Prachtig kaartje Colien, heel erg leuk gedaan! Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat nieuwsgierige wasbeertje maakt het meteen een lieve kaart, zo leuk gedaan, dat ie net om het hoekje kijkt.
  Guusje zal ook met deze kaart weer blij zijn denk ik.
  Succes met de Laatste dagen, wat een drukte, maar wel heel leuk om te doen, zeker als de leerlingen zelf overal bij betrokken worden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat en leuk vrolijk kaartje.
  liefs annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lief kaartje met deze nieuwsgierige wasbeer! De laatste dagen voor de kerstvakantie zijn altijd gezellig maar druk. In de kerstvakantie kun je lekker weer bijkomen van de drukte.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. The peek-a-book raccoon is adorable. Super card. Sketch N Scrap appreciates your participation. Thank you for playing along.
  Sharon Fontenot
  higgledypiggledycrafts.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk hoe de wasbeer zo om het hoekje komt kijken! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh my word - this card is adorable! Love the double circles and that cute raccoon! Thanks so much for sharing with us at Sketch N Scrap!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. This is adorable!! I love that cute raccoon peeping out from the banner, so creative and fun! Thanks for joining us at Sketch N Scrap!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien