Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 17 december 2019

Guusje jarig.

Afgelopen zondag was er weer een jarige in de mentorklas Guusje mocht 14 kaarsjes uitblazen. Vorig jaar had ik een teckel-kaartje voor haar, nu mag Eline's wasbeer om het hoekje kijken. Het tekstje is van CraftEmotions, ik kreeg het stansje van GerJanne tijdens het Knutsels en Kadootjes-weekend, superlief! En morgen zie je het nog een keertje, zo'n mooi formaatje. 
De laatste dagen vóór de kerstvakantie, vandaag nog wat voorbereidingen voor het gala van klas 4. De dames en 1 heer gaan een feestelijk frame maken voor de fotohoek, de etalage mooi inrichten, versieringen maken voor op de kluisjes en bij de entree. Leuk om te doen, beetje hectisch, maar komt vast goed ;)
Challenges;
Sketch 'N Scrap - Card Sketch #159

10 opmerkingen:

Stampin with Liz Design zei

Prachtig kaartje Colien, heel erg leuk gedaan! Groetjes Linda

Daphne zei

Dat nieuwsgierige wasbeertje maakt het meteen een lieve kaart, zo leuk gedaan, dat ie net om het hoekje kijkt.
Guusje zal ook met deze kaart weer blij zijn denk ik.
Succes met de Laatste dagen, wat een drukte, maar wel heel leuk om te doen, zeker als de leerlingen zelf overal bij betrokken worden!!

Sarah zei

Deze is lief!
Succes. X

Annemarie en Merit zei

wat en leuk vrolijk kaartje.
liefs annemarie en merit

Henriët zei

Wat een schatje!
Groetjes van Henriët

Nicole Parmentier zei

Wat een lief kaartje met deze nieuwsgierige wasbeer! De laatste dagen voor de kerstvakantie zijn altijd gezellig maar druk. In de kerstvakantie kun je lekker weer bijkomen van de drukte.

Sharon Fontenot zei

The peek-a-book raccoon is adorable. Super card. Sketch N Scrap appreciates your participation. Thank you for playing along.
Sharon Fontenot
higgledypiggledycrafts.blogspot.com/

Linda Visser - van der Velden zei

Super leuk hoe de wasbeer zo om het hoekje komt kijken! Groetjes, Linda

Lori zei

Oh my word - this card is adorable! Love the double circles and that cute raccoon! Thanks so much for sharing with us at Sketch N Scrap!

Lisa zei

This is adorable!! I love that cute raccoon peeping out from the banner, so creative and fun! Thanks for joining us at Sketch N Scrap!