Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 1 december 2019

Sint & Piet slinger.

Een tijdje geleden kwamen Rosey en Mels een middagje knutselen en toen maakten ze beiden een Sint & Piet slinger. Ik wilde er zelf ook graag eentje maken voor op school = werk. Daar hebben we een etalage in onze aula, die wordt vaak op thema / seizoen ingericht. Soms doen collega Erica en ik dat, deze keer hebben leerlingen het gedaan. De vlaggenlijn past er mooi bij.


De basis van de vlaggenlijn bestaat uit 9 correspondentiekaartjes met daarop gekleurde papiertjes: 3 rode, 3 grijze en 3 donkerblauwe. De witte letters sneed ik uit met de Slice (die mocht ook weer eens daglicht zien) en de "&" is een mal. Verder allerlei malletjes en stempeltjes van Marianne Design, byMarleen en Joy! gebruikt. 
Morgen zijn Nelly en ik er weer met een nieuwe uitdaging op het 4 Season Challenge blog. Oh, kom er eens kijken wat het is ;) Vandaag zie je de uitslag van de koffie/thee challenge op het blog... Fijne zondag!!

6 opmerkingen:

Daphne zei

Dat werk van jou is toch wel een dankbare afnemer van je creaties!!
Ik vind zo'n slinger erg leuk, maar ja, ik ga dat niet meer in huis ophangen met kinderen van 20, 17 en 13.
Maar in zo'n etalage is het natuurlijk erg mooi.
Leuk versierd ook, elk kaartje, niet teveel, maar toch wel iets.
Ik zou het in onze winkel kunnen hangen, maar dat hebben wij geen etalage🙄.
Zijn die correspondentie kaartjes er ook in kleur? Of kleurde je ze zelf?
Fijne zondag.

Stampin with Liz Design zei

Prachtige slingers Colien, om al helemaal in de sfeer te komen! Fijne zondag nog, groetjes Linda

Annemarie en Merit zei

Wat een ontzettend leuke 'sint & piet slinger' heb je gemaakt! Ziet er gezellig uit zo in de etalage op school!

groetjes, Merit en Annemarie

Nicole Parmentier zei

Wat ziet dat hoekje er gezellig uit, de slinger maakt het helemaal af!!

Petra-loves-paper zei

leuke slinger, 't is vast een hele gezellig boel bij jou op school=werk ! groetjes Petra

Dilek Kolat zei

Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com