woensdag 9 maart 2016

Hollandse bloemen.


Hopelijk zijn jullie de Hollandse kaartjes nog niet zat, want tot het einde van de week schotel ik ze je voor, haha. Deze keer weer 2 CAS kaartjes met de mooie Botanical bloemen. (Oh jee, mijn favo-bloemmal van Marianne Design heeft concurrentie gekregen...) 
Door verschillende kleurtjes achtergrondpapier te gebruiken, hebben beide kaartjes een heel andere uitstraling gekregen. Wel leuk, toch?! 
Vandaag skip ik even een dagje op school = werk, maar ben ik vanuit thuis 'vliegende keep' tijdens het project IK HOU VAN HOLLAND. Al vertrouw ik erop dat mijn projectmaatjes het wel redden zonder mij ;) Nu eerst maar es mijn rood/wit/blauwe kerstkaartjes voor morgen inplannen ;) 
Challenges;
De Egel - CAS (tweede inzending)
CAS(E) this Sketch - CTS#162

10 opmerkingen:

  1. Leuke kaartjes Colien, lekker rood-wit-blauw :). Ik vind het ook een prachtige bloemenstans die je gebruikt heb, maar tot nu toe probeer ik mijn bestelling uit te stellen omdat ik eind van de maand ook al naar de hobbybeurs ga waar waarschijnlijk veel gekocht gaat worden hihi. Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je meedoet met onze 'Cas/Vintage' Challenge !
    Bedankt voor je deelname en veel succes.

    {Challengeblog De Egel}
    {Hobbywinkel De Egel}

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Colien,

    Leuke Hollandse kaarten, die krijg ik hier niet verkocht hoor!! Ook de twee vorige zijn grappig... Leuke stempels, super ingekleurd, toffe teksten en leuk met die vlekjes op de achtergrond...

    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh, these are lovely! Wonderful takes on the sketch!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel erg leuk gemaakt :)
    Bedankt dat je meedoet met onze "Maart" Challenge bij De Egel !
    Gezellige en fijne (knutsel) dagen
    Liefs van Erica
    {Heidebloempjuh}
    {DT De Egel-Cas/Vintage}

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Tja die botanical is ook zo gaaf!
    Heb er vandaag ook een kaart mee gemaakt.
    Ze zien er heel gaaf uit zo in het Thema "Holland"!

    liefs, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nee hoor, ik blijf je Hollandes kaarten tof vinden! Was leuk gisteren, met de kids op de boerderij en bij de kaas. Dieren is altijd goed!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nee hoor, jouw Hollandse kaartjes ben ik niet zat! Veel te leuk. De Hollandse uurtjes vandaag wel een beetje. Was blij dat ik aan het eind van de dag 'gewoon' een uurtje Nederlands kon geven ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind Hollandse kaarten heel leuk om te zien dus ik ben ze nog iet zat hihi ;) Twee super leuke kaarten Colien! Inderdaad heel mooi om de verschillen in uitstraling te zien door ander gebruik van dp :)
    Groetjes Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk die Hollandse kaarten, ze hebben wel wat. Vooral de blauwe is mooi fris. We vinden het leuk dat je wederom meedoet met de maart uitdaging van de Egel. groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien