vrijdag 25 maart 2016

Thanks #2 en deco-hanger.

Zoals beloofd nog een bedank-kaartje voor één van de sponsoren van de workshop Paasbloemwerk maken tbv Alpe d'HuZes. Ook voor dit kaartje heb ik het papier van Stampin' Up gebruikt, dit keer gecombineerd met Eline's Bunny en de paaseieren van Marianne Design. 
Bij elke workshop houden we een loterij, waarbij 3 prijzen te winnen zijn. Omdat ik nog wat deco-ringen had liggen, heb ik er voor de Paasworkshop eentje gemaakt in geel met frisgroen. Helaas niet aan gedacht om er foto's van te maken. Tot ik me bedacht dat ik wel een foto had van de prijzentafel en dus ook van de deco-hanger. Het is altijd wel weer een dingetje om zo'n ding te vervoeren en dit keer ook om een beetje leuk te presenteren :-)

Goeie Vrijdag, allemaal!!
Challenge;
Retro Sketches - rs #207

4 opmerkingen:

  1. Mooi kaartje en deco-hanger!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk paasbedankkaartje! Gaaf die grote eieren en dat die bunny erbij. 't Is alleen een beetje een boze bunny, maar wel met een vrolijk flapoor ;) Je deco-hanger is weer prachtig. En inventief gepresenteerd is ie ook. Geniet van je lange Goede Vrijdag-Paasweekend xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuke paaskaart met het schattige haasje en zijn eitjes in vrolijke kleuren! Haha, ja hij kijkt niet heel lief inderdaad. Je Deco hanger is mooi zeg! Kan me voorstellen dat het vervoren wel lastig is om niet alles in de knoop te laten raken. Prettige Paasdagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lief kaartje! Mooi met he thaasje erop Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien