vrijdag 17 juni 2016

Geschikt, jonguh!


Hiep, hiep, hoera voor neef Bart! Gisteren einde van de midddag kreeg ik via mijn zus een appje dat hij geslaagd is en werden we uitgenodigd om dat 's avonds met koffie/thee met gebak te komen vieren. Het was nog spannend, want de wiskunde knobbel is (ook) bij Bart niet ingeplant, maar met één vijf (voor dat bewuste vak) is hij toch geslaagd. Dus gisteren na het eten snel een wikkel gemaakt en vóór het bezoek nog even bij de supermarkt binnengelopen voor een lekkere Tony's...
Trots!
Daarna thuis zelf 'aan de studie' en via e-learning 2 certificaten behaald. Die zijn nodig om a.s. donderdag de praktijkdag mbt de instructeurstraining AED-reanimatie te mogen volgen. In het kader van de vernieuwde bovenbouw in het VMBO gaan we straks de module ook aanbieden aan leerlingen op onze school en moeten er wel een aantal docenten gecertificeerd zijn. Het voorbereidende werk zit er op, laat die (lange) cursusdag maar komen!

9 opmerkingen:

  1. wauw ! super, weer een mijlpaal gehaald proficiat ! een leuke attentie heb je voor hem gemaakt
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gave wikkel heb je gemaakt! Hartstikke leuk. En natuurlijk gefeliciteerd voor neef Bart! Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed zeg van Bart! Jouw last-minute wikkel voor hem is hartstikke leuk. Met vlag en confetti, gaaf. Aangestoken door Barts succes heb jij natuurlijk die twee certificaten gehaald. Ik vind het knap.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jee... zo op het laatste moment nog zoiets gaafs in elkaar zetten, knap! Ik presteer niet goed onder deadlines, maar jij dus wel. Fijn voor je neef Bart dat hij het gehaald heeft, ik zie hier ook veel tassen buiten hangen, leuk hoor. En van jou ook knap dat je de benodigde certificaten haalde. Goed dat die module aangeboden gaat worden, hoe meer mensen weten hoe dat moet, hoe beter!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw Colien! Wat heb je een gave wikkel gemaakt voor je neef.
    Heel leuk met het confetti zakje en het vlaggetje.
    Lieve groetjes, Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat onwijs leuk, en die tekst helemaal!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Proficiat met neef Bart! Bij ons hangt ook de vlag uit. Ik vind je confetti-verpakking helemaal top, lekker feestelijk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Colien,
    helemaal top! En dat Bart geslaagd is , maar ook jouw felicitatie! Dat zal goed ontvangen zijn.
    En jij dus aanstaande donderdag nog?
    Succes!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien