maandag 20 maart 2017

Hello.

Toen we (lees: Nel, Larissa en Brigitte....) afgelopen zaterdag de verschillende projectjes die ik had voorbereid af hadden, was er interesse in kleuren. Dat kan natuurlijk met heel veel materialen, maar de doos Derwents stond binnen handbereik. Brigitte kreeg les van Nel en de doos is nu mee naar Zeeland. Ik hoop dat ik em niet vol stompjes terug krijg, haha. Brigitte was er meteen mee aan de slag gegaan en stuurde al foto's van mooi ingekleurde afdrukjes. Ik vond het ook weer heerlijk om te kleuren en precies nu de potloden uitgeleend zijn, had ik er weer zin in. Gelukkig kleurmiddelen genoeg en gisteren zag je al ijsjes die mbv een waterpenseel en Stampin'Up inkt gekleurd waren, vandaag wat kuikens.
Nel en ik hadden het over het feit dat we vorige keer dat we bij Ingrid een workshop gevolgd hadden een bestelling hadden gedaan en, net als nu, er een product uit de SALE-a-Bration catalogus cadeau kregen. Dat was toen de Honeycomb Happiness stempelset, die ik dus nog niet gebruikt had.... Daar móest verandering in komen, dus vandaar gisteren de ijsjes en vandaag het kuiken. En weer es lekker gekleurd, ook al is het niet veel ;-)
Challenge;
Freshly Made Sketches - FMS279

11 opmerkingen:

  1. Ja, kleuren blijft een genot, lekker ontspannend! Je kuikenkaartjes zijn lief, en je kaartjes zijn lekker fleurig! Kunnen we wel weer gebruiken, met deze grijze start van de dag...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leukkk!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele leuke vrolijke kaarten! Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hahaha, wat leuk, bij mij begint het kleuren ook weer te kriebelen, nu alleen nog wat tijd zien te vinden ;)
    Wat een leukerd en je ijsjes zijn ook erg gaaf!!

    liefs, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige kaart. Ook je ijsjeskaart vind ik super!
    Een leuke vruchtbare middag gehad dus.
    Lieve groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Superleuke kaartjes..............en ook ik gisteren zitten kleuren.
    Nu alleen nog kaartjes van zien te maken.

    Groetjes Nelly

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat leuk! Grappig ik maakte deze week ook kaartjes met het kuiken. Een vriendin heeft de set, ik maakte vorig jaar afdrukjes en ze bleven ook maar liggen... binnenkort toon ik ze!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Goed dat je zin had om te kleuren, levert vrolijke kuikenkaaartjes op. Tot morgen xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel leuk deze kaartjes Colien ...wat heb je die sketch weer mooi uitgewerkt...en de stempeltjes super leuk ingekleurd...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hele leuke kaartje met de grappige kuikentjes. Mooi, net als de ijskaartjes van gisteren. Allemaal heel mooi ingekleurd.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  11. That little guy is so cute peeking out of his floral background! Just perfect with the big "hello". Thank you for playing along with us at Freshly Made Sketches.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien