Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 4 mei 2018

Mixed Media kaarten.

Vandaag even heel iets anders dan je normaal van me gewend bent. Afgelopen november kreeg ik op mijn verjaardag een aantal stempels uit de Rainbow Design collectie van Studio Light. Ook kocht ik er nog een aantal zelf bij. De stempels zijn ontworpen door Miranda van den Bosch en erg gaaf. Het zijn girls- en cats lijn en ook diverse figuurtjes. Voor de 2 kaartjes die ik vandaag laat zien heb ik diverse stempels gebruikt.
De achtergrond is gemaakt met stencils en structuurpasta en daaroverheen zijn verschillende Dylusions inktjes gesprayd. De afbeeldingen zijn ingekleurd met stiften, de figuurtjes gestempeld met Stampin'Up inkt, dat zijn mooie, heldere kleuren en die passen er prima bij. Helaas was de stip op de wang op de bovenste kaart niet de bedoeling, maar ach.... Even heel iets anders, maar erg leuk om te doen!
Fijne dag vandaag, hopelijk met veel zon, daar knapt een mens van op! :)
Challenge;
De Egel - Gebruik een stempel (een plaatje, geen tekst)

8 opmerkingen:

Sarah zei

Inderdaad helemaal anders! Ik vind de tweede heel leuk. Deze kaartjes maken is vooral al heel tof, gewoon lekker kliederen en zien wat er uit komt. Fijn weekend alvast!

Daphne zei

Spetterende kleuren hoor.
Past mooi bij de moderne stempels.

Mariken zei

Heel anders en héél gaaf zeg! Dat zijnecht stempels die bij jou passen! Zit lekker even buiten, een blogrondje doen. Wat een heerlijk weer, echt genieten! Jij inmiddels een beetje opgeknapt? Fijn weekend!

!neke zei

Ze zijn super gaaf !!!!!

GerJanne zei

Ze zijn kunstig!! Ik vind ze erg tof. Mooie kleuren en ook dit gaat eh goed af!
Dank je wel voor het meedoen bij de stempelchallenge van de Egel.

SylS creaties zei

Prachtig! Al een paar keer demo's gezien van Miranda. Zo mooi wat zij maakt.
Fijn weekend!
Syl

Nelleke zei

Dat is echt heel wat anders van jou. Ook dit is je goed afgegaan zeg. Die stip op de wang had ik nou niet direct gezien, dan ga je er juist op letten, Haha. Leuk gedaan, Fijn dat je de uitdaging van de Egel aangegaan bent. Dank je wel dat je meedoet. Groetjes Nelleke

Hobbywinkel De Egel zei


Heel gaaf dat je meedoet met onze '#56e' Challenge !
Bedankt voor je deelname en veel succes met de challenge.

{Challengeblog De Egel}
{Hobbywinkel De Egel}