dinsdag 1 januari 2019

Aquarium.

Allereerst wil ik iedereen een nieuwjaar met de 3 G's (gelukkig, gezond en gezellig) toewensen! En natuurlijk veel creativiteit, laat maar zien op jullie blogs :) 

Op deze eerste dag van 2019 laat ik jullie zien wat ik voor de verjaardag van mijn schoonmoeder Ellen heb gemaakt. Ze is op 23 dec. jarig en baalt ervan als ze een winterse of 'kerstige' kaart krijgt voor haar verjaardag. Daarom koos ik voor iets heel anders: het aquarium naar patroon van Marleen
Ellen heeft zelf 2 grote aquaria staan en behalve liefde voor visjes is ze nu ook druk met het kweken van garnaaltjes. Die komen niet voor op deze papieren versie, maar dat mag de pret niet drukken.
Ze was erg blij met haar 3e aquarium, het staat prominent op een opvallend plekje te shinen. Dankzij het patroon is het erg makkelijk om te maken. Het stansen van de visjes, zeepaardjes, het zeewier en koraal, zeesterren en het visnet kostte wat tijd, maar de beschrijving is zo duidelijk dat het toch vrij snel klaar was.
Fijne dag, allemaal! Ik neem nog een appelbeignet ;)
Challenge;
Creative Sketchy Girls - Alles mag

11 opmerkingen:

  1. Ze heeft groot gelijk! En jij hebt er heel goed gehoor aan gegeven Colien...ze vond het vast te gek, dat jij in haar liefhebberij bent gedoken en met een prachtig resultaat! Gelukkig Nieuwjaar!!!!
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super! Nomi vind winterse kaartjes voor haar verjaardag ook niet altijd zo fijn. Ik piepte al even naar je vorig bericht, maar ik heb het nog niet gelezen... Hij moet nog toekomen...ziet er al wel kleurrijk uit! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Voor jou en Rolf ook heel veel goeds voor 2019! Wat een geweldige creatie voor je schoonmoeder! Zo mooi en kleurrijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Voor jullie ook alle goeds in 2019. Je start gelijk goed met een prachtige kaart voor je schoonmoeder.

    groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh wauw wat super zeg! Ik vind het zo origineel (hoewel het een patroon is) en leuk, vooral als ik lees dat je schoonmoeder twee aquariums heeft. Inderdaad het stansen kost vaak de meeste tijd....

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk is Dit zeg!!
    Jarig zijn zo rond de feestdagen is sowieso lastig lijkt mij.
    Er is zoveel te doen overal.
    Wat een liefde heb je in deze creatie gestopt, jij denk altijd goed na over wat je iemand gaat geven.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi cadeau heb je gemaakt, deze dieren mag je gerust vergeten wat de voeding betreft en toch blijft het mooi om naar te kijken

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Geweldige kaart. Echt prachtig Leuk dat je meedoet met onze challenge bij Creative Sketchy Girls.
    Wonderful card. Really great. Thanks for joining us at Creative Sketchy Girls.

    XX
    Claudia

    DT Creative Sketchy Girls

    http://creativesketchygirls.blogspot.be/
    http://knutselmeisjes.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw, wat een schitterende creatie! Ik kan me voorstellen dat je schoonmoeder er blij mee was. Ze voelde zich vast als een vis in het water met haar 3e aquarium.

    Groetjes,
    Margriet

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien