Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 25 juni 2019

In de moestuin.

Begin deze maand hadden we een afscheidsetentje van collega Jaap. Hij ging al begin januari met pensioen en net voor kerstvakantie hadden we op school = werk al afscheid genomen, maar nu dus nog een informeel samenzijn met zo'n 30 collega's. Dat was hier in een eetcafé een dorp verderop, dus ik kon lekker op de fiets. Jaap is een ondernemend iemand, altijd aan het klussen in huis met allerlei inventieve en duurzame zaken. En in de tuin is hij zoveel mogelijk biologisch bezig. Daar wilden we het cadeau op aanpassen. Een van de collega's kon aan verschillende zaden van 'vergeten' groenten komen, een andere collega had een gaaf, oud groentenkistje en maakte mooie zakjes. Ik maakte er dit bijpassende kaartje bij waar nog wat geld in kon.
Vandaag hoef ik pas laat naar school. Eind van de middag gaan we met de eerstejaars leerlingen een vrijmarkt opbouwen. Vanavond zijn er leuke activiteiten en er is allerlei eten en drinken te koop tbv Edukans. Hopelijk kunnen we voldoende schaduwplaatsen creëren....
Graag tot morgen, dan ben ik er weer met een Kleurenkaartenteam-kaartje.

5 opmerkingen:

Daphne zei

Wat leuk, jullie hebben echt nagedacht over een kado.
Veel zelf gehaakte en alles past bij Jaap, zo te lezen.
Succes vanavond.

Nicole Parmentier zei

De perfecte kaart voor Jaap als ik dit zo lees! Hoop dat de vrijmarkt wat opgeleverd heeft, vast veel ranja verkocht ;-)

Jantine zei

Wat een gave kaart voor je gepensioneerde collega! En die gestipte mok is ook geweldig.
Andel is net een beetje te veel uit de richting om naar de vrijmarkt te komen, jammer!
Groetjes
Jantine

GerJanne zei

Ach wat heb je dit weer mooi persoonlijk gemaakt! Hij zal het geweldig gevonden hebben. En was de vrijmarkt leuk? Kwamen er veel mensen of vonden ze het te warm?? Mooi doel trouwens, Edukans.
Tot morgen!

Sarah zei

Super is deze!! Echt top!