Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 17 juni 2019

Reminder kleurenbingo op het 4 Season Challenge blog.

Nog t/m vrijdag 28 juni kun je meespelen met onze kleurenbingo op het 4 Season challenge blog. Kies horizontaal, verticaal of diagonaal een rijtje uit en maak in alleen die 3 kleuren een kaartje.
 Voor mijn reminderkaartje heb ik 2 afdrukjes van de CraftEmotions stempels gebruikt, ingekleurd met Distress inkt. Het tekstje is van Lawn Fawn.
Dit is het kleurenschema:Roze
Geel


Blauw


Lila
Wit


Paars


Zwart
Rood


Oranje

Ik koos voor het rechter verticale rijtje: blauw - paars - oranje. Op het 4 Season blog zie je nog meer inspirerende voorbeelden van onze gastdesigner Marjon en mijn teammaatje Nelly. Doen jullie mee? 
Op naar een nieuwe (werk)week, het schooljaar nadert het einde. Nog genoeg activiteiten op het programma. Zo ben ik (samen met collega's Marjon en Kirsten) vandaag instructeur/examinator bij de AED/reanimatie examens voor al onze 2e jaars leerlingen. 
Mijn auto zit al volgeladen met speelgoed, allemaal prijzen voor vanavond. Dan mag ik weer eens een kinderbingo presenteren in de feesttent, gezellig!
Challenge;
CAS Colours & Sketches - #325

5 opmerkingen:

Scraptastisch zei

Ik dacht doe ook met de kleuren bingo mee, maar er mag dit keer maar één rijtje dus teveel kleurtjes gebruikt! Jouw kaartje is super maar zie ook wit naast jouw 3 kleuren en wit staat ook op de bingokaart...mag dat wel? Veel plezier vanavond Colien!
xx Gerie

Marjan Küppers zei

Super is jouw monstertjes kaart!

GerJanne zei

Sjeetje je bent maar druk met van alles en nog wat! En dan je leuke kaart ook nog showen! Heel gaaf!

samantha's cards zei

What a fun take on our sketch, thanks for playing along with us at CC&S.

Holly's Handmade Card zei

Super cute card! Thanks for joining us at CC&S!