zaterdag 15 juni 2019

Weer 3 mokken....

Zoals gezegd had ik nog wat meer mokken gestipt voor het goede doel. Er waren nog meer collega's die graag een eigen mok wilden op school = werk. Deze maakte ik voor José en ik vind em erg geslaagd. José gelukkig ook ;)
En deze is voor Gerrit. Hij geeft het vak techniek en zei: Doe daar maar iets mee... Ja, dat was nog niet zo'n makkelijke opdracht. Ik had al snel het idee van radertjes, maar dat lukte niet echt om ze te stippen. Dus heb ik een combi gedaan van stippen en lijnen zetten met porseleinstift. En dit is het resultaat. Ik was blij en Gerrit ook: weer een tevreden 'klant'.
En deze voor Tamara was ook met een speciale wens: graag iets met het logo van NAC (voetbalclub uit Breda) en bloemen. Het logo is een wapen, dus die keuze was senl gemaakt, evenals de kleuren. En ik had Tamara ook nog tegen een andere collega horen zeggen dat ze graag die 3 rode kruisjes erin zou willen zien. Die komen ook terug in het wapen van Breda. Soms best handig als je iets opvangt, want dat was een schot in de roos. Ondertussen zijn er alweer 3 mokken af en staan nog 4 mokken op het to-do-lijstje. Jullie snappen wat ik dit weekend ga doen :)

6 opmerkingen:

  1. Jij hebt het er maar druk mee, maar het is wel iets waar je je collega;'s erg blij mee maakt. Super, die gepersonaliseerde mokken!! Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat weer een paar leuke mokken heb je gemaakt en allemaal zo fleurig op hun eigen manier en dan ook nog een persoonlijke touch.
    fijn weekend en stip ze.
    groetjes Marjan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Colien, wat een gaaf stip werk! De mok voor José vind ik ook supermooi!! En die voor Gerrit, dat heb je heel slim opgelost. En zelf ben je geen klein potje, maar grote oren heb je blijkbaar wel! EN dat was in deze wel heel handig. Grote verrassing voor Tamara dus! Succes met de volgende 4!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een schitterende gestipte en geschilderde mokken Colien...ieder wat wils zo te zien...leuk om ze zo persoonlijk te maken....erg leuk gedaan!!!


    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat zijn ze weer leuk Colien!! Ze zijn zo persoonlijk en leuk allemaal, zo grijpt er nooit iemand mis in de kantine!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een heerlijke hobby en wat kun je er mooie, persoonlijke kadootjes mee maken.
    Heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien