Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 1 juli 2019

4 Season challenge #22: Wielen

Een nieuwe maand en dus een nieuwe uitdaging op op het 4 Season blog. Deze maand willen we graag wielen zien. Dat kan in voertuigen, tandwielen, etc. 
Voor mijn voorbeeldkaartje kwam de racefiets van Marianne Design weer uit de stalling. Het is een kaartje geworden om Gijs van Tuyl een hart onder de riem te steken. Hij verkoopt al jaren racefietsen op maat aan amateurs en profs, maar nu is hij ernstig ziek, Gijs lijdt aan de ziekte van Creutzfeldt-Jakob. A.s. zaterdag wordt de Ride for Gijs georganiseerd, daarmee wordt geld ingezameld voor de hersenstichting. Rolf en zijn broer gaan de tocht fietsen en dat doen ze met nog 250 anderen, zo bleek gisteren uit de mail die we ontvingen van de organisatie. Het CC5311 slaat op de naam van de fietsenwinkel van Gijs en dat verwijst naar tandwielen. Die zijn genoeg te zien op de kaart...
Meedoen met de Wielen-challenge kan t/m vrijdag 2 augustus. Kijk voor meer inspiratie van mijn teammaatje Nelly en onze gastdesigners op het 4 Season blog en doe gezellig mee!
Challenge;
Sketch Saturday - Sketch from the past (#269)

6 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

een leuke, sportieve, zeker en vast gepaste kaart ! top
grtjs,martina
x

Petra-loves-paper zei

Leuke kaart voor Gijs, aanleiding is minder leuk... hopelijk brengt het voor even een glimlach op zijn gezicht. Succes voor Rolf a.s. zaterdag, groetjes Petra

Daphne zei

Ik wist zeker dat ik bij jou, voor deze challenge, en kaart zou zien met een fiets.😉
Leuk hoor.
Persoonlijk ook, met dat nummer.

GerJanne zei

Sjonge wat naar! Rotziekte is dat! Je hebt een onwijs gaaf kaartje gemaakt en wat goed dat er zoveel mensen meedoen aan de fietsrit. Mooi initiatief!

Nicole Parmentier zei

Een mooi kaartje voor dit prachtige initiatief. Ik hoop dat jullie veel geld inzamelen!

Sarah zei

Wat zijn jullie toch goed bezig met acties voor waardevolle iniatieven!
Knappe kaart en leuke opdracht!
Ik probeer mee te doen! X