Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 16 augustus 2019

Alpaca-cadeautjes.

Ik had beloofd nog even te laten zien wat ik voor mijn (oud)collega's had gemaakt afgelopen donderdag. Nou: deze alpaca-cadeautjes dus... In de groepsapp gaf één collega aan dat ze voor iets lekkers bij de koffie/thee zou zorgen, anderen brachten broodjes, beleg, salade, fruit of sapjes mee voor de lunch. Dus bedacht ik dat we wel voldoende te eten en drinken hadden (en dat was ook zo) en ging ik aan de fröbel.
Op de zakjes een label met alpaca op een cactuspapiertje en in de zakjes een masker met een alpaca. Het masker bestaat uit een velletje met de afdruk van het beestje. Hartstikke grappig als je dat op je gezicht legt, hihi. De maskertjes, het papier en de stickers komen van de Action.
Eerst wilde ik Eline's leuke alpaca-mal van Marianne design gebruiken, maar ,ondanks de vakantie), ontbrak het me aan tijd. Maar ik had nog een velletje met (glitter)stickers met alpaca's liggen.
Eerst eentje gemaakt en daarna productie draaien. Werkt zo fijn als je alles zo bij elkaar hebt, dan is het zo klaar. De dames vonden het allemaal erg leuk en Suzanne stuurde al een grappige foto van een alpaca...ehm....haar gezicht met het masker ;)
Gisteren het introductieprogramma en het rooster voor volgende week dinsdag en woensdag in elkaar gezet met collega Bart. Vandaag hebben we met meerdere collega's afgesproken om wat voorbereidingen te treffen voor komend schooljaar. We zitten er weer volop in!

8 opmerkingen:

GerJanne zei

Ja, je schreef het al: mijn vakantie begint en de jouwe eindigt. Klopt. Ook wel weer lekker om aan het werk te gaan, lijkt me. Had ik altijd wel in het onderwijs..
Je attenties zijn geweldig! Hoe heb je het gevonden, die maskertjes! Helemaal leuk! Succes met alle voorbereidingen!

Daphne zei

Dat is grappig zeg.
Net nu je volop in de hype zit van alpaca's vind je ook zo'n masker..... dat moet dan gelijk mee natuurlijk.
Goed idee om eerst 1 zakje helemaal af te maken om te kijken hoe het het beste werkt en dan productie te maken😉.
Ze zijn echt héél erg leuk, je kado zakjes.
Succes vandaag en daarna nog even genieten van je vrije weekend.

Marfien zei

Toffe cadeautjes, heel erg leuk gedaan

Sarah zei

Ze zijn super leuk!
Jouw alpaca ligt hier ook maar te liggen. Dat is voor later. Succes met je werk!

Marjan Küppers zei

Je moet maar op het idee komen! Superleuk!! En een succes, dat bleek wel.

Petra-loves-paper zei

Heel attent zo'n leuk ingepakt cadeautje! Succes met alle voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar

Stampin with Liz Design zei

Geweldig! Ik houd wel van de alpaca's, heel erg leuk gedaan allemaal! Fijn weekeind gewenst, groetjes Linda

Nicole Parmentier zei

Lang leve de Action, als je daar een beetje goed zoekt kom je de leukste dingetjes tegen en met een scheutje creativiteit erbij worden het vanzelf deze gave alpacacadeautjes (wat klinkt dat ook leuk).