Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 30 augustus 2019

Happy Birthday en collage.

Eind augustus staan er een aantal jarigen op de kalender. Gisteren 2, vandaag mag nichtje Rosey 11 kaarsjes uitblazen (haar kaartje zie je binnenkort) en zondag verjaart Sanne. Dit kaartje maakte ik voor haar en de envelop ging richting Limburg. Eline's alpaca schittert op de Studio Light papiertjes.
Vandaag bloemlessen met de onderbouw-leerlingen en we gaan een gedeelte van de aula versieren met bloemetjes, omdat we eind van de middag afscheid nemen van onze vestigingsdirecteur. Door de reorganisatie binnen het ROC West Brabant kwam haar functie te vervallen, maar gelukkig heeft ze per 1 september een nieuwe baan. Tussendoor heb ik nog 4 lesuren Curio-tijd (Curio is de nieuwe naam van het ROC), het projectmatig werken. Vorige week mochten de leerlingen een indeling van de 'chill-lokalen' ontwerpen en deze week mogen ze aan de slag met 'Wie ben ik...' Ze mogen op hun eigen manier laten zien wie ze zijn en wat ze leuk en interessant vinden. In de voorbereiding hebben we deze opdracht ook met onze teamleden gedaan. Natuurlijk ging ik aan de knutsel en maakte deze 'Colien-collage'. Als jullie me kennen of wat langer volgen, herken je vast een heleboel ;)
Leuk om te zien hoe collega's dat hadden aangepakt, elk op hun eigen manier dmv een foto-album, een papier met steekwoorden, een Pinterest-bord of een You-Tube filmpje. Ieder liet zo zijn/haar eigen kwaliteiten zien, erg tof! En dat willen we graag ook bij de leerlingen terug zien en dat kan vanaf volgende week, dan krijgen ze geen opdrachten meer, maar gaan ze hun eigen challenges bepalen... 
Fijne dag!
Challenge;
Freshly Made Sketches - FMS400

10 opmerkingen:

 1. Super tof kaartje.
  En die collage, echt zo leuk. Tof dat jullie zoiets doen! Benieuwd wat de leerlingen allemaal gaan maken.
  Morgen om 8u gaan we online! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart Colien! Leuk dat jullie dit doen op school, jouw collage ziet er in ieder geval al top uit! Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een heel leuk kaartje! Die alpaca is zo veelzijdig.
  & wat een leuke opdracht, de collage is helemaal jou.
  Wordt denk ik een leuk project voor de school, succes.
  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is een leukerd is dit Alpaca toch he!
  Je hebt er in ieder geval een ontzettend tof kaartje meegemaakt!
  Groetjes Gerlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schattig is die alpaca en je kaartje is zeker top! In jouw echte Colien collage herken ik zeker veel, ik volg je namelijk al heel lang en ook op FB en IG, dus zie ik wel eens wat voorbij komen. Leuk dat jullie dit doen als team en succes voor de leerlingen met hun eigen challenges. Het is weer nieuwe aanpak, die ik ook al zag op mijn school met de groepen 7 en 8.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een vrolijk kaartje Colien, leuk design papiertje heb je gebruikt! Super leuk dat jullie dit doen op school, jou collage is goed gelukt. Een echt Colien-collage.

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een Leukerd dat kaartje voor Sanne! En je collage is ook super, ik herkende niet alles maar toch wel een heleboel dingen eruit. Ben heel benieuwd hoe de methode met de challenges gaat lopen bij jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je kaart ziet er heel leuk uit! Vanavond heb ik deze sketch ook gebruikt. Komt maandag op mijn blog.
  Je collage is echt super. Ik herken je in bijna alles! Superleuk gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. What a cute little alpaca - absolutely charming! And so cute in those colors and patterns. Thank you for playing along with us at Freshly Made Sketches.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super sweet! I love all of the little tassels on your alpaca! Thanks for celebrating with us this month at Freshly Made Sketches!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien