Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 2 augustus 2019

Zomers kaartje.

Nog een kaartje met materialen van EchoPark, gewoon zomaar. Het zijn zulke vrolijke, zomerse spulletjes, leuk om mee te fröbelen. De labeltjes van de Action passen er prima bij.
Vandaag weer thuis, zo de tassen en kratjes weer leegmaken. We hebben maar 2 wassen om te draaien, want we gingen luxe op vakantie: in het huisje was ook een wasmachine. Superfijn, zeker omdat Rolf elke dag ging fietsen. De fietskleding kon op een kort programma en dan is het toch een stuk frisser als wanneer je het op de hand wast. En alles was zo droog ;) De tuin schreeuwt wel om aandacht na bijna 3 weken 'verwaarlozing', dus toch genoeg te doen vandaag!
Challenge;
The Paper Players - PP452 Sketch


5 opmerkingen:

 1. Een heerlijk zomers kaartje inderdaad, wat gaat de tijd toch snel, heb je nu al drie weken vakantie gehad?
  Prachtig weer hebben jullie gehad ja dat is heerlijk voor de was, en die tuin he als je thuiskomt...brrr je kunt er nog zoveel aan doen voor je weggaat maar het is altijd een JAn Boeltje als je thuis komt!! SUCCES.

  liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh zou dat het zijn wat ik hoor? De tuin ...
  hier is het ook vreselijk en ik ben nog wel gewoon thuis. Maar ja, aan het werk en te warm om buiten te werken als ik vrij ben..
  Ook wel weer lekker thuis te zijn, he? Heimwee ken ik niet, maar als ik na de vakantie thuiskom, geniet ik er dubbel van.
  Je kaartje is heel leuk, met de flamingo.
  Lekker zomers..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk zomers kaartje, en ik reageerde op je was al in mijn reactie op de kerstkaart, hihi...had deze post ook al gelezen, op weg naar de kerstkaart van gisteren.
  Groetjes en fijne dag,
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. What an adorable card! I love the flamingo paper you used as the card base. There are so many cute details. Thank you for sharing with The Paper Players!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Such a fun card! Thanks so much for joining us this week over at The Paper Players!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien