Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 26 augustus 2019

Zomerlift #8.

Vandaag het laatste zomerlift-kaartje in de reeks die Marfien organiseert. Dit keer was de opdracht om een Nieuwjaarskaartje te maken en stempelen mocht, maar hoefde niet. Ik heb ervoor gekozen om de kleine ijskristal-stempeltjes met wit embossingpoeder te verwerken op mijn kaartje. Dat geeft altijd een leuk effect op kraft. 
Dit was het te liften kaartje, gemaakt door Marjan destijds. Ik heb ook het originele kaartje nog even opgezocht en dat had zigzag-steekjes, dus ik heb de naaimachine ook weer eens gebruikt. Door verschillende opdrachtjes (2 x gastdesigner zijn binnenkort) en een vol weekend, heb ik mijn kaartje gisteravond nog gemaakt, nadat we terug kwamen van een leuk tuinfeestje. Ik kon het niet laten om mee te doen. De foto kon ik vanmorgen pas maken, dus het blogberichtje is ietsje later dan je gewend bent van me.
Graag tot morgen, dan laat ik de mannenkaartjes zien die Nelly had bedacht voor ons fröbel-avondje. Weer iets heel anders dan Daan en ik hadden...

9 opmerkingen:

 1. Ook deze is weer goed gelukt, mooie ijskristallen heb je gemaakt,tof kaartje Colien. Ik ben ook gisteren pas aan deze opdracht begonnen en daarom het zigzagsteekje achterwege gelaten:-). Dank voor je deelname, leuk dat je weer meedeed, groet, Marfien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Hoe jij dat doet om toch telkens kaartjes af te krijgen... Nu zit ik onverwachts bij oma, hopelijk vind ik deze week nog tijd voor onze uitdaging, maar eerst moet ik nog iets maken voor mijn jarige zus, die zaterdag een feest geeft. Vakantiestress, hoe kan dat nu? X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel toffe lift Colien met een totaal andere uitstraling! Geloof niet dat ik deze kaart ooit nog eens zou maken op deze manier, stijlen veranderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie kaart Colien, altijd mooi witte embossing op kraft, leuk met de zigzagsteekjes!
  Groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig liftkaartje Colien, goed gelukt. Inderdaad een leuk effect met dat witte embossingpoeder op kraft. Op de laatste minuten nog gemaakt, knap hoor!!!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig idd op kraft papier Colien! Erg mooie uitwerking van de te liften kaart! Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, grapjas, wit embossing is heel mooi op kraft! Hahahha... heel mooi kaartje is het. En die zigzagsteekjes had ik ook, maar ja, geen naaimachine bij de hand...Leuk dat je toch nog meedoet, ondank je late tuinfeestje. En de mandag duurt lang he!? Morgen kom ik weer bij je kijken. Zo heerlijk van vakantie dat ik zoveel tijd heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige kaart. Inderdaad, wit en kraft geeft altijd mooi geheel. Knap gedaan om deze challenge te doen. Helaas dit keer geen tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige lift! Heel mooi dat wit op craft en ook het blauw staat er prachtig bij!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien