Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 20 augustus 2019

Zomerlift #7.

De één na laatste zomerlift die Marfien organiseert was eigenlijk gisteren, maar omdat ik al een kaartje ingepland had, zien jullie mijn bijdrage vandaag. Afgelopen weekend ging ik aan de slag met liftkaart #65 van Cornelie destijds. Er was een duidelijke lay-out en stempelwerk in verschillende kleurtjes op te zien. 
Ik had verschillende condoleance en sterkte-kaartjes nodig en besloot om er een serie van te maken. Niet te somber en toch ingetogen genoeg, naar mijn idee. 
Met de mooie teksten van Bella Lulu, MFT en grunge afbeeldingen werden het 4 verschillende kaartjes. De papiertjes zijn van Stampin'Up, evenals de meeste inkt.
Twee van bovenstaande kaartjes zijn al verstuurd, deze gaat naar een collega bij wie darmkanker is ontdekt. Gelukkig geen uitzaaiingen, maar toch heftig! Deze week krijgt hij te horen wanneer hij geopereerd wordt.
En dit was het originele, te liften kaartje van Cornelie:
Gisteren was de opstart met collega's, vandaag zien we de leerlingen weer. Straks bijkletsen met onze klas 2, hun rooster en de kluissleutels uitdelen en globaal het jaar doorspreken. Daarna gaan we een lunch klaarmaken voor de eerstejaars leerlingen. We sluiten af met een 6-kamp, dus een relaxte dag. Pas morgen beginnen de lessen voor ze, klas 1 heeft dan nog introductie en de juf... die is weer lekker vrij op woensdag ;)

7 opmerkingen:

 1. Perfecte liftkaarten, lekker kleurrijk, en je hebt heel mooie stempels gebruikt!
  Fijne schooldag vandaag!
  Ik geniet vandaag van het zonnetje, misschien buiten wat knutselen straks...
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie ingetogen condoleancekaarten heb je gemaakt naar aanleiding van de liftkaart, helaas heb ik er vandaag ook eentje nodig

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie reeks. Kaartjes maken dat is al even geleden. Ik probeer onze uitdaging nog te doen, verder zal ik niet komen...
  Jij zit er al middenin op je werk. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooie kaarten, Colien! Leuk lifts!
  En succes met het weer opstarten van het nieuwe schooljaar!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kaartjes Colien! Succes vandaag, gelukkig nog een beetje relaxt beginnen!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaartenserie is het geworden Colien! Succes met het begin van het nieuwe schooljaar! Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou, jij bet los gegaan met deze zomerliftkaart. Ik vind je kaartjes heel mooi, wel aan de vrolijke kant. Maar jij weet aan wie je ze stuurt, dus dan moet het goed zijn. Lekker dagje vrij morgen, jouw schooljaar begint goed! Succes donderdag dan maar!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien