zondag 3 november 2019

Crafting.

Toen ik vrijdagavond aan het fröbelen was, bedacht ik me dat ik een kaartje moest maken voor de volgende uitdaging op het 4 Season Challenge blog (dat zie je morgen) en een reminderkaartje voor Knutstels en Kadootjes. Daar willen we deze keer graag een quote zien als blikvanger.
Maar toen ging ik dit berichtje inplannen en bleek dat het reminderkaartje pas volgend weekend is... Toch laat ik jullie de kaartjes zien die ik gemaakt heb, want ik maakte volgens de sketchchallenge die nog maar een paar dagen loopt.
Ik maakte er meteen drie, de labels bestempelde ik met de leuke teksten van EchoPark, ze zijn erg leuk voor 'ons' fröbelaars.  En dan maak ik voor volgende week maar weer iets anders ;)
Gisteren kwam neefje Mels knutselen en toen nichtje Rosey dat hoorde, kreeg ik een appje van haar of ze ook mocht komen. Maar natuurlijk, gezellig! Ze hebben allebei een Sint-vlaggenlijn gemaakt, hartstikke tof! Mels (6 jaar, onderste exemplaar) heeft die van Rosey (11 jaar) gekopieerd, maar dat vonden ze allebei prima. Ik ook, al had ik het idee om ook nog wat te knutselen voor mezelf, maar helaas ;) Oh, en Mels had Americo nog niet vastgeplakt toen de foto werd gemaakt, maar zijn staart zit inmiddels niet meer in zijn oor, haha.
Challenge;
Try Stampin on Tuesday - TSOT431

7 opmerkingen:

  1. Wat grappig dat je je een week vergiste. Maar beter en week te vroeg dan te laat. Hoewel, ach een reminder is een reminder, wanneer dan ook. Als het maar voor de sluitingsdatum van de challenge is..... ;-)
    Je kaarten zijn leuk en die tekst is inderdaad heel gaaf!
    Gezellig dat je nicht en neef kwamen knutselen. De slingers zijn geweldig! Wat zullen ze trots geweest zijn op hun creaties!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kaartenserie! Hele mooie kleuren, erg mooi papier ook! Wat zijn de slingers leuk geworden! Helemaal klaar voor sint volgende week! Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hihi, dus jij vergist je dus ook wil eens.....
    Je maakte en leuke serie zeg, de kleuren springen er weer mooi uit.
    De quotes zijn leuk, passen goed bij ons knutselaars.
    De slingers!!!!! Zo leuk!!!!!
    Wat leuk gehad en wat hebben ze alle vlaggen stuk voor stuk leuk versierd.
    Gezellig hoor, als ze tegelijk willen komen bij jou als tante.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Toffe kaarten! Mooie warme tinten ook en goed op de foto gezet. De slingers zijn geweldig, heel erg knap van ze! En wat gezellig zo samen knutselen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een vrolijke serie kaarten! Heerlijk als je een handige sketch hebt om er meteen een hele rits te maken. Je slingers zijn trouwens ook errug leuk! Bedankt voor het meedoen bij TSOT! Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  6. OMG, Colien, your cards really cracked me up this morning - what hilarious sentiments! I might need to find these, lol. Perfect matches with your papers - such gorgeous colors! Thanks so much for playing at TSOT!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die crafting stempels heb ik ook geloof ik... Nog niet vaak (genoeg) gebruikt en ze zijn zo leuk! Jij maakte er leuke kaartjes mee! En wat gezellig, twee knutselaars op bezoek. Sint en Piet zijn welkom :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien