vrijdag 3 februari 2023

Babykaartjes in de lift.

Bij de Lift Challenge is de uitdaging om een kaartje te liften dat een transparante voorkant heeft die bewerkt is met een embossingfolder. Ik wilde een kaartje maken voor mijn collega Liesbeth die komende zomer voor het eerst oma wordt. Ik had nog acetate sheets liggen, dus kon aan de slag. Het eerste kaartje was niet helemaal naar mijn zin, maar dat maakte ik toch af en zie je zo meteen. 
De papiertjes en plaatjes komen uit het 'Beschuit met muisjes' pakket van Bella Lulu, evenals het stickertje dat je rechtsboven ziet. De embossingfolder die ik heb gebruikt is mijn favoriet, ondanks dat ik er best veel heb, pak ik toch vaak naar dezelfde.
Natuurlijk ging er een slabbetje van Stof with Love mee in de envelop, altijd handig als het babymeisje straks haar hapje krijgt bij oma ;) Zoals je ziet, heb ik de kleurtjes aangepast.
Dit was het eerste kaartje dat ik maakte. Het sheet is wat dunner, waardoor wat minder stevig en de afdruk van de embossingmal zie je niet zo goed als bij het bovenste kaartje. Daarom was ik wat minder tevreden over het resultaat en maakte ik een nieuwe voor Liesbeth.
De wolkjes op het papier passen mooi bij het slabbetje dat ik bij dit kaartje had bedacht. Mijn collega is ook zwanger van een meisje, dus bewaar ik dit setje gewoon voor haar. 
De uitvaart was bijzonder mooi gisteren en passend bij Lilian, indrukwekkend...
Vandaag weer een lange dag: na de lessen nog een online coaching-gesprek en de cijfers van mijn klas bespreken met de coördinator. Maar daarna lekker weekend, dus komt goed!

Challenge;

Lift Challenge - #175


 

4 opmerkingen:

 1. Twee mooie kaartjes voor de Liftchallenge, Colien. Het verschilt inderdaad welk acetaat je gebruikt, maar fijn dat je een geschikter stukje vond. Het is een schattig kaartje met mooie embossing! Lief die slabbetjes erbij. Dank je wel weer voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zooooo..... jij was nog later dan ik! Ik zag dat er 8.00 uur stond ipv 18 uur, zoals eerder.
  Jouw kaartjes zijn heel leuk. EN inderdaad, ik had exact hetzelfde met dat acetate. Een heel lichte versie zeg maar. Die ligt er nog. Komt vast wel een keer van pas.
  Fijn dat het een mooi en passend afscheid was. Blijft verdrietig natuurlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke en schattige uitwerking. Hartstikke leuk geheel alles samen.
  Bedankt dat je weer meedeed met de Liftchallenge! Fijne zondag verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Twee superleuke babykaartjes! Wat een leuk cadeau zo samen met het slabbetje. Dankjewel voor je bijdrage aan de liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien