vrijdag 10 februari 2023

Mixed media You rock.

 

Dit bericht was voor gisteren bedoeld, maar had de datum niet goed ingepland. Gisteren geen blogtijd gehad, dus zie het nu pas.
Donderdag was Rob jarig, hij is de zanger/gitarist in Rolf zijn band. Voor hem dit toepasselijke mixed media-kaartje. De gave gitaar-stempel hoort bij een toffe set van Inkadinkado, ik heb em al heel wat jaren.  
En als je dan toch bezig bent, maak je gewoon nog een 2e kaartje ;)
Hopelijk zijn jullie de mixed media-kaartjes nog niet beu, want ik maakte er nog een paar. Maar voor de afwisseling laat ik tussendoor ook wat anders zien ;)

Vandaag de laatste werkdag van deze week. Een latertje, want na de lessen zijn er nog rapportvergaderingen. Vanavond gaan Rolf en ik naar Dordrecht. Daar wordt een benefiet-avond georganiseerd tbv Alpe d'HuZes. 

Challenges;

The Paper Players - PP626





4 opmerkingen:

  1. Nee hoor, ik ben ze zeker nog niet zat, die mix media kaartjes.
    Wat een mooie heldere kleuren heeft dit kaartje.
    Ik heb het even vergroot om te zien wat er precies allemaal op staat, ik vind het knap hoor. Ik zit altijd naar zo' n leeg vel te kijken en weet niet waar ik moet beginnen en wat ik er allemaal op kan Stempelen en inkten.
    Heel mooi gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super mooie mixed media kaart.
    Mooie kleuren heb je gebruikt.
    Groetjes Jackelien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha, ha net als mijn dochter (Daphne) ben ik ze zeker ook nog lang niet zat die mixed media kaartjes. Ze zijn erg mooi en ik ben benieuwd naar wat je ons nog meer gaat laten zien.
    Fijne werkend en groetjes

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien