zaterdag 3 augustus 2019

Soak up the sun.

En nog maar een kaartje met de Summer Dreams materialen. Ik zag de leuke sketch en die was handig om wat restjes op te maken. Met de vierkante stiksteekmalletjes krijg je een leuk effect. Eerst dacht ik er een klein kaartje van te maken, net zoals de kerstkaartjes van afgelopen donderdag, maar het is door het toevoegen van het zonnetje toch een 15 x 15 cm kaart geworden.
Gisteren bij het opruimen van mijn kratje met knutselmaterialen deed ik een leuke ontdekking op de bodem: 'het friemeltje' oftewel de meeldraden van de Hibiscus. Klein, maar groot geluk! :) 
De achtertuin ziet er inmiddels weer oké uit. Rolf en ik hebben gisteren flink doorgewerkt en waren vóór de grote buien klaar. Vandaag de voortuin maar eens aanpakken, maar ook een wandeling maken met de honden. Misschien wel naar de Drunense duinen of de Maas. Vanavond staat een etentje met ons petekind Elmar en zijn vriendin Lieke op de planning, gezellig! Graag tot morgen, dan start de nieuwe challenge bij Knutsels en Kadootjes...
Challenge;
Freshly Made Sketches - FMS399

6 opmerkingen:

  1. Het zonnetje maakt het nou juist zoo leuk!!
    Goed dat je ervoor koos om een grotere kaart te maken en de zon toe te voegen.
    Heel fijn weekend, je hebt leuke dingen op de planning staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gaaf kaartje, Colien! Fris en strak en heerlijke kleurtjes!
    Ah, dat ken ik ... zo heb ik dat ook wel met plots terug gevonden stansjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. What a pretty card! I just love those fun patterned papers and the sun peeking out from behind your collage! Thanks for joining us this week at Freshly Made Sketches!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. What a fun way to use all of those bright summer patterns!! (I'm glad you found your little die, it's so easy for those to disappear forever!) Thank you for playing along with us at Freshly Made Sketches.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De zunne zoek'n. 'k Heb'm evundn'.
    Heel leuk kaartje, lekker vrolijk.
    En was het gezellig, het etentje? Lekker vakantie blijven vieren!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Love your bright, sunny card! What a great combination of color and pattern. Thanks so much for playing along with us at Freshly Made Sketches!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien