maandag 12 augustus 2019

Zomerlift #6.

Ook vandaag doe ik mee met de zomerlift die Marfien organiseert. Deze week zocht ze een CAS-kaart uit op het Lift Challenge blog waarbij de voorste laag is uitgesneden en daarachter zit de kleur. Dit was het origineel van Marjan destijds:
Ik maakte mijn kaart met de champagneglazen van Marianne Design. Daarachter een stukje zilverpapier en voor het grootste gedeelte hartjes-op-kraft-papier. Het vierkant is gemat op rood spiegelkarton. De sprankelende hartjes, de bubbels, maken het af.
Er wordt getoast, want dit kaartje gaat naar ons petekind Elmar en zijn vriendin Lieke. Afgelopen vakantie heeft hij haar ten huwelijk gevraagd, zo leuk! Tijdens ons etentje van vorige week vertelden ze het ons, we zijn hartstikke blij en trots!
Nu ik dit blogbericht typ, zie ik dat Marfien vroeg om een CAS-kaart zonder tekst. Te laat gelezen: ik heb een MFT-tekst met embossingpoeder gemaakt en die zit al vastgeplakt. Volgende keer zal ik me meer aan de opdracht houden ;)
Ik heb nog wel 2 uitgestanste glazen over, misschien ga ik daar ook nog een kaartje mee maken. Zo meteen eerst wat kleine klusjes en vanmiddag komt nichtje Rosey gezellig hierheen. 
Challenge;
Addicted to CAS - Bubbles

11 opmerkingen:

  1. Haha, ik zie het voor me, jij aan de knutsel, maakt een leuke kaart, nog wat hartjes, beetje bling bling erop plakken, en leuke tekst en dan helemaal tevreden en foto een en berichtje.
    En dan.....lees je de "opdracht" nog eens, SCHRIK, ZONDER TEKST!!

    Maar je kaart is echt zó leuk!!
    Je was natuulijk helemaal blij voor je neef en zijn aanstaande.... dat je zelf ook een beetje in de wolken zat.
    Ik vind vooral die hartjes als bubbels weer zo'n leuk detail!!
    Helemaal omdat je ze van rood spiegel papier maakte.
    Ben benieuwd wat je met de uitgestanste witte glazen gaat maken.
    Fijne dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. fantastisch toffe liftkaart, en de tekst hoorde er voor de feestelijke gelegenheid natuurlijk wél bij!
    groetjes
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze kaart kan natuurlijk niet zonder tekst, zo leuk met de glazen en hartjesdrank. De volgende kaart is minder moeilijk, geen thema ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een toffe lift, Colien! Heel gaaf die champagneglazen! Zal het stel geweldig vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig gelift, leuk met die liefdes bubbels!

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige uitwerking van de lift Colien! Ook met tekst, haha, zou mij ook kunnen gebeuren! Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hahhaha, ik ging ook de fout in! Maar had nog tijd om en tweede kaartje te maken. De foute zie je als hij verstuurd is! Als er prijzen waren verbonden aan deze challenge had dit kaartje vast gewonnen! Hij is echt geweldig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Love your take on the bubbles codeword. The little hearts are perfect with the champagne glasses. So glad you joined us at ATCAS this week
    Jaydee

    BeantwoordenVerwijderen
  9. So glad you shared this lovely take on our code word Bubble at ATCAS. Beautifully cas.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. How clever to use heart bubbles for an engagement card. Thanks for sharing it with us at Addicted to CAS.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Elisabeth Daniël Ik was zo depressief toen mijn man me verliet voor een andere vrouw alleen omdat ik na het huwelijk zes jaar kanker had. Ik probeerde hem te vragen om bij me terug te komen, hij weigerde en zei dat hij niet meer voor me voelde na al deze toewijding. Ik deed alles omdat ik van hem houd, hij slaat me de hele tijd, en toch sta ik het allemaal en huil alles dag. Ik werd een trieste vrouw nadat we allemaal samen waren gekomen, alle liefde die ik in het verleden deelde, ik kon me geen leven zonder hem voorstellen omdat mijn liefde voor hem om welke reden dan ook van onschatbare waarde was. Op een dag toen ik via internet ging, zag ik veel opmerkingen over de mogelijkheid om kanker te genezen en het huwelijk / de relatie te herstellen, dus besloot ik hem te proberen te benaderen door contact op te nemen met zijn e-mail doctorigbinovia93@gmail.com en hij antwoordde onmiddellijk mij en ik legde alles uit waar ik doorheen ging, hij vertelde me dat ik me geen zorgen moest maken, ik was geschokt en ik gaf hem een ​​poging, ik volg voorzichtig de stapsgewijze instructies Twee dagen nadat Drigbinovia zei dat hij de betovering had beëindigd, alles alleen gedaan door hem, Ik deed niets om alleen de benodigde artikelen te leveren, en ik begon enkele veranderingen in mijn gezondheidstoestand te zien en Drigbinovia beloofde ook om me te helpen mijn man terug te krijgen, ik gaf hem verwarrende spreuken, en in de kortste tijd begon het allemaal, omdat beiden weten dat hij realiseerde zich dat hij nooit recht op hem was gesteld, en in drie dagen was mijn man in mijn huis en wachtte tot ik terugkwam van zijn werk en toen ging ik naar het ziekenhuis om te controleren, en ik was vrij van kanker, en toen hij begon te zeggen dat hij w sorry, hij wist nooit wat er met hem zou gebeuren. heel erg bedankt Drigbinovia, ik ben nu blij met mijn man en alles gaat nu soepel voor de dosis die pijn doormaakt in zijn relatie, je kunt ook contact opnemen met zijn whatsapp-nummer +2348144480786 heel erg bedankt

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien