Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 3 november 2010

Especially made for you.


Vandaag heb ik dit kaartje opgestuurd naar mijn ex-collega Rikie. Voordat ik in het onderwijs ging werken, heb ik ruim 15 jaar met haar samen gewerkt in de bloemenzaak. Een tijdje geleden was ik bij haar op verjaardagsvisite en toen vertelde dat ze geopereerd moest worden. Ze heeft een tijdje in het ziekenhuis gelegen, maar inmiddels is ze thuis. Aangezien ze het nog erg rustig aan moet doen en dat voor haar lastig is (hoe herkenbaar..), vond ik het wel leuk om even een kaartje voor haar te maken. De basiskaart is van lichtblauw cardstock en het designpapier is van My Yellow Bicycle. Het heeft mooie glimmende delen, jammer dat het op de foto niet helemaal overkomt, maar je kunt het midden een beetje zien aan het goudkleurige streepje..
Deze keer heb ik geen afdrukje gebruikt, maar een tekst-digistempel van de site van Tiets. De bloemen en vlinders heb ik gesneden met de Cuttlebug met de mallen van Joy.
De horizontale 'streep' is een gematte Creatable ribbonborder van Marianne design. Daar heb ik een blauw lint doorheen geregen. Hetzelfde lint heb ik gebruikt onder de bloem. Tot slot heb ik nog wat pareltjes op de vlinder en het scrappie geplakt.
Het is net weer even een ander soort kaart geworden, maar ik vind em best geslaagd. Ik vermoed dat Rikie em ook wel leuk vindt.

grtz.Colien

2 opmerkingen:

Sanne zei

Wow, een heel ander kaartje dan we van je gewend zijn, maar héél erg leuk! Lekker simpel en leuk dat je geen afdrukje hebt gebruikt. Leuk papier trouwens! Helemaal niet Sanne, maar ik vind het wel heel erg leuk!

Groetjes Sanne

Riet zei

Wat een prachtige kaart Colien.

Liefs Riet.