woensdag 24 oktober 2018

Te gekke workshop-dag.

Op zaterdag 29 september ging ik samen met Nelly en Daniƫlle richting Hardinxveld voor 4 workshops met de Te Gekke Krijtjes. Het was een hele te gekke dag, leuke workshops, goed verzorgde catering en gezellige sfeer. Ook was er nog een loterij, maar helaas: nr 15 viel niet in de prijzen ;)
Als eerste schoven we bij Petra aan om een zeemeermin in te kleuren. Dat was een geduldwerkje! Heel voorzichtig, laagje voor laagje kregen het vrolijke meisje en het bolle visje kleur met de Minabella potloden.

De achtergrond maakten we in een volgende workshop. Met verschillende kleurtjes krijtjes ontstonden de onderwater-zonnestralen. Wat grasjes en waterplantjes gestempeld en het schudgedeelte in elkaar gezet.

Deze twee kerstkaartjes kwamen tot stand door 3 verschillende krijtjes te grabbelen. Hartstikke leuk idee, want zo kies je niet meteen je eigen, standaard kleurtjes.
Tijdens de 3e workshop maakten we dit lieve vlinderkaartje. De achtergrondstempel is ook te gek, net als de bloemen/takjes.

En als laatste maakten we deze cadeau-envelop. Helemaal naar eigen inzicht, je mocht zelf kiezen welke kleuren krijtjes en papier je wilde gebruiken, zelf sjablonen kiezen en ook waren er verschillende tekststempels. 
Het was echt een Te Gekke dag en we gaan graag volgend jaar weer!








6 opmerkingen:

  1. Hele mooie resultaten Colien!
    Bij mij liggen ze ook nog klaar om te tonen :-) ik ben de 28e geweest. Was ook echt een te gekke dag :-)
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om je enthousiasme over deze te gekke dag te lezen, mooie projecten heb je gemaakt, graag tot volgend jaar, gezellig, groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk zo'n workshop dag met elkaar Colien en de te gekke krijtjes bestaan al best lang, enig wat je er allemaal mee kunt doen en je kaarten en flop zien er prachtig uit!!!
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een toffe workshop is dit zeg. Je kaartjes zijn echt prachtig!! Ik zag deze krijtjes laatst op de beurs maar had geen idee dat je er zo een mooie achtergrondjes mee kon maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat heb je prachtige kaartjes gemaakt met de te gekke krijtjes Colien!
    Dat was wel een hele leuke workshop!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Geweldige serie kaarten, ze zijn enig! Dat zal wel genieten geweest zijn...

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien