dinsdag 4 juli 2023

Nel met pensioen: vrije tijd!

Collega Nel heeft vorige week haar laatste werkdag gehad en haar laatste les Nederlands gegeven. Eind van dit schooljaar gaat ze met welverdiend vervroegd pensioen na 40 jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs. Haar man gaat ook dit jaar met pensioen, dus kunnen ze samen gaan genieten van hun vrije tijd.


Toen ik de uitdaging bij de Egel zag, wist ik meteen dat ik een kaartje voor Nel wilde maken met klokken erop én erin. Met stempels, inkt, stencils, rijstpapier en geprinte tekstjes werden het uiteindelijk 2 kaartjes. Eentje voor in de map die ze krijgt namens alle collega's en eentje voor in de cadeaumand.

Omdat ze geen afscheidsfeest wil, hebben de collega's van de vakgroep Nederlands een mand neergezet, waar we cadeautjes in kunnen stoppen. We zijn er niet zeker van of ze volgende week vrijdag, de laatste schooldag, aanwezig zal zijn, zijn 'houdbare' cadeautjes het meest handig. 

Ik koos voor een cadeaubon van het Heusdens IJshuys, altijd lekker! En passend bij de wandeling in het vestingstadje die ik erbij geprint heb. Kan ze gezellig met man en hond een dagje op pad.

Vandaag ben ik niet op school = werk, ik heb geruild van werkdag. Morgen en donderdag ga ik met collega's en leerlingen naar Maastricht, dus dat worden al lange dagen.... Het is even ''een woensdag op dinsdag" voor mij, dus vandaag ook alvast de kerstkaartjes maken en inplannen. 

Challenge;

De Egel - #165, kaart met bijpassende binnenkant, thema tijd

4 opmerkingen:

  1. Super mooi gemaakt. Vind die kleuren inkt die je hebt gebruikt zo mooi. Een erg leuke combinatie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat heb je dit mooi gemaakt Colien. Schitterend zoals je die achtergronden gemaakt hebt in mooi kleuren. Nel zal dit zeker ook vinden en je hebt een leuk cadeau bedacht en gegeven. Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel en veel plezier in Maastricht.
    Lieve groetjes Miranda dt De Egel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohhhhhh..... deze is heel mooi! Prachtig...Die kleuren zijn geweldig. Dank je wel voor het meeoden bij de Egel!
    En heel veel plezier in Maastricht. Nu raak je misschien wel in de war met de dagen, als je opeens de woensdag niet vrij bent....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een plaatje is dit zeg. Echt heel gaaf hoe je alles met elkaar gecombineerd hebt. De kleuren vind ik ook geweldig. Dank je wel voor jouw mooie bijdrage aan de uitdaging van de Egel. Groet, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien